Shades of red

View Gallery
9 Photos
Shades of red
9

Shades of red
7

Shades of red
8

Shades of red
1

Shades of red
2

Shades of red
3

Shades of red
4

Shades of red
5

Shades of red
6

Shades of red     

Rosul este o culoare puternica, senzuala si feminina. Designerul Andreea Tincu a creat pentru colectia capsula Sense Shades of Red piese vestimentare rosii uni sau combinate cu alb si negru. Rosul este culoarea cea mai intensa emotional dintre toate si transforma orice femeie, fie si timida,  intr-o aparitie cu adevarat speciala.

Rosul clasic este prezent in multe colectii internationale de sezon. Dolce & Gabbana, Versace, Jonathan Saunders, Saint Laurent, Pucci sunt doar cateva nume mari din moda  in colectiile carora remarcam aceasta culoare.

Sense iti propune rochii, fuste all red si bluze imprimate in care dominanta este culoarea rosie dar si piese ivory sau black, cu anumite accente red.

2

Printurile din grupa au o expresivitate plastica deosebita si o evidenta caracteristica joie de vivre. Tinutele sunt perfecte pentru plimbari romantice, intalniri intre prieteni sau timp liber.

Croiul semiclos este extrem de feminin si arata excelent in combinatii cu cizme lungi, peste genunchi si mulate, sau cu pantofi cu toc inalt, nude ori ton-in-ton.

Bluzele grupei sunt atat dintr-un singur material cat si combinatii creative de jersey & voal. Tunica  din vascoza imprimata este o piesa chic, la care poti purta pantaloni si fuste drepte.

Topurile au forme cambrate, urmarind fidel linia corpului si punand in evidenta bustul.

Paltonul rosu este o piesa vestimentara importanta in garderoba oricarei femei. Arata senzational in zilele racoroase de toamna sau iarna, cand albul zapezii il pune cu adevarat in valoare.

Materialele folosite in grupa sunt lana, matasea, viscoza sau materiale amestec, in compozitii atent selectionate de catre designer pentru confortul tau. Tricotajele sunt din fire cu lana, casmire pur sau in amestec, bumbac si acryl. Un bolero tricotat reprezinta o combinatie foarte potrivita la o rochie uni sau print. Nu uita de rujul nuanta Red Valentino, care intregeste cu adevarat acest look.

Sense iti recomanda sa ai curajul sa porti rosu nu doar de Craciun, si sa urmaresti, in magazinele proprii si pe site-ul www.fashionsense.ro , colectiile care se actualizeaza saptamanal cu modele noi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.