SENSE lanseaza colectia SPRING 2020

Primavara este cu adevarat aici. Si odata cu ea, noua colectie SENSE Spring 2020, gandita si creata de catre designerul Andreea Tincu, ca un manifest pentru eleganta atemporala, feminitate si spirit ludic ce salasluieste in sufletul fiecarei doamne, indiferent de varsta.

  • Piese cheie: fustele plisate, trench-urile clasice, sacourile din stofa boucle croite dupa tipar Chanel, rochiile office cu fusta clos, deux-piece-urile alcatuite din sacou cu fusta sau pantalon, salopetele elegante, camasile si bluzele din vascoza uni.
  • Principalele motive ale colectiei: buline (polka dots), imprimeuri florale si vegetale, carouri, printuri Taschen, imprimeuri geometrice inspirate de Op Art.
  • Cromatica in tendinte: albastru declinat in varianta navy si bleu ciel, verde, menta, lavanda, oranj, galben mustar, camel, bej, gri, brun, turquoise, rosu, grena, roz pudrat.

In primavara 2020, accentul este pus mai mult ca oricand pe formule inteligente de construire si actualizare a garderobei (imprimeuri chic, elemente decorative integrate discret in design-ul minimalist, lungimi permisive), pe familii de culori care se pot asocia in mod intuitiv (paletei de nuante neutre i se alatura o binemeritata infuzie de culori vii si tonuri pastel, delicate si usoare ca o dimineata insorita de weekend) si pe texturi aparte menite sa confere o noua alura unor piese eminamente clasice (stofa boucle, jersey fin cu fir lurex, crep).

Zona office a garderobei este dominata de noi modele de sacouri, blazere, fuste creion si pantaloni cu un croi elegant si talie normala, toate raspunzand atat laturii practice, cat si celei chic. Cum faci un upgrade de sezon tinutelor office? SENSE te invita sa iti indrepti atentia asupra unor piese-cheie in care merita sa investesti si care sunt capabile de acel “twist” creativ, fara a schimba fundamental estetica si alura: deux-pieces-uri elegante din stofa boucle croite pe tipar clasic Chanel, care au acelasi efect atunci cand sunt purtate si separat, in asociere cu alte piese vestimentare (de exemplu, un sacou poate fi asociat de minune cu o rochie clos, cu o fusta plisata sau cu o pereche de pantaloni clasici uni), trench-uri la doua randuri de nasturi si cordon lat in talie, potrivite atat pentru zilele lucratoare, cat si pentru weekend-uri, fuste creion intr-o gama varianta de culori, imprimeuri si tesaturi (de la bumbac, stofa boucle si pana la ponte jaquard), camasi si bluze din vascoza, crep sau bumbac, cu cate un accent ingenios (nasturi inversati si inchidere la spate, maneci usor evazate, accesorii pretioase tip brosa atasate la guler, plii in decolteu etc).

Ca in fiecare sezon, rochiile ocupa un loc extrem de important in colectia SENSE, fiind declinate in numeroase variante office, casual, de ocazie sau “passe-partout” (clasicele “little black dress” fantastic de adaptabile si de purtabile in diferite context). Fiecare rochie ascunde o poveste, iar primavara aceasta cele mai incitante capitole sunt scrise cu litere pretioase pentru a fi citite si recitite zilnic cu acelasi drag si pasiune. Mai precis, atat croiurile clasice, cat si cele young in A, capata un plus de dezirabilitate gratie materialelor cu tuseuri si compozitii speciale: jerseuri moi si catifelate cu fir lurex, care nu se indeparteaza de la nota profesionala, dar care adauga acel ceva distinctiv tinutei de birou, jabouri din voal imprimat integrate modelelor uni office, sau insertii din dantela tip croset pe maneca.

De asemenea, rochiile din crep cu volan contrast, modelele office cu fusta clos si cordon lat in talie sau cele young in A, imprimate cu buline, alcatuiesc variante practice, confortabile si adaptabile oricarui stil sau silueta. Iar pentru ca “eleganta simplitatii” este mantra lunilor de primavara, modelele de rochii negre adaugate colectiei-signature “Little black dress”, surprind prin croiurile cu taieturi complexe, pretiozitatea tesaturilor – suprafete irizate juxtapuse celor mate, tulle plisat cu catifea, sau accesoriile fine si rafinate – franjuri silky, nasturi-bijuterie etc.

Segmentul casual al garderobei de primavara este alcatuit din pantaloni comozi, dar in acelasi timp stylish, cu elastic in talie si siret, bluze din jersey cu decolteu rotund, cardigane si jachete tricotate din fir cu casmir, si extrem de multe variante de bluze din jersey imprimat, cu gulere si maneci fancy, sau din vascoza cu dungi shinny din fir metalic.

Asocieri cromatice rafinate pentru o primavara plina de stil si eleganta: maro – albastru inchis, ivoire-grena, oranj-navy, bej-navy, camel-roz pudrat, bleu ciel – gri, galben mustar – bleu ciel.

Saptamanal, colectia SENSE este completata cu noi modele, acestea fiind disponibile atat in magazinele fizice din Bucuresti si din tara, cat si in magazinul online www.fashionsense.ro.

No Comments Yet

Comments are closed