Sclipiri moderne: paiete!

Atunci cand alegem cu atentie un outfit pentru a ne asigura ca nu vom trece neobservate, incepem, de cele mai multe ori, prin a ne gandi la o culoare puternica, un croi ca turnat si la detalii care nu pot fi ignorate. Totusi, cea mai buna modalitate de a straluci este cea in care urmam conceptul ad litteram: cu ajutorul paietelor!

Desi asociate foarte des cu evenimentele glam si purtate ca atare, paietele pot fi la fel de corect un detaliu potrivit in outfiturile cu o tenta casual.

Fustele sau pantalonii scurti, spre exemplu, pot fi o alegere inspirata pentru tinutele de petrecere, dar purtate cu un top sau cu un tricou uni si un blazer lung pot fi adoptate si pentru o simpla iesire in oras. Tonul tinutei nu va fi dat doar de paiete, ci si de combinatiile cromatice si accesorii.

fusta paiete fusta paiete

O modalitate cat se poate de moderna de a aduce aceste aplicatii pretentioase intr-o tinuta casual, transformand-o intr-un pionier al trendului glam este asortarea unei perechi de jeansi cu un sacou cu paiete. O geanta plic si o pereche de pantofi cu toc pun direct punctul pe i, schimband un outfit de zi intr-unul care iti asigura intrarea la orice eveniment chic.

sacou paiete sacou paiete

Sa nu uitam, insa, de capacitatea extraordinara a negrului de a-si pune amprenta pe stilul oricarei tinute. Daca vrei sa obtii un look classy, feminin, alege un sacou negru cu paiete si o fusta mini. Blake Lively si Olivia Palermo sunt si de aceasta data un exemplu de stil. Poti, de asemenea, sa joci intregul look pe o singura carte: rochia cu paiete! Accesorizeaza subtil!

sacou paiete sacou paiete

SLE427 MODEL FATA 1sandra sequins

Atunci cand vrei sa te convingi ca o iesire poate fi memorabila chiar si numai prin tinuta aleasa, poarta sacoul cu paiete cu o rochie mini, sau alege un bolero pentru un plus de originalitate. Este imposibil sa dai gres. Retine, insa, ca paietele cer exclusiv o combinatie cu piese cat mai putin incarcate vizual.

bolerorochie-sacou

Bolero jacard SLE419 MODEL FATA 1

sacou SLE426 ROZ MODEL FATA 1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.