Sarbatori cu stil si eleganta: colectia speciala Sense pentru sezonul festiv

Anul acesta, mai mult ca oricand, conceptul de “Sarbatori in familie” capata o noua definitie, iar acasa devine practic cel mai permisiv spatiu dintre toate. Designerul Sense, Andreea Tincu, a conceput pentru un final de an atipic, piese cu aer festiv, pretioase si fermecatoare, insa in acelasi timp confortabile si potrivite pentru petrecerea timpului in intimitatea caminului. De la rochii plisate din catifea bogata sau din voal cu fir lurex, si fuste in nuante metalice, pana la pulovere moi din casmir premium si bluze matasoase in editie-limitata, intreaga colectie este gandita pentru a inveseli atmosfera si pentru a aduce un strop de magie in realitatea fiecarei zile.

 

“Cand am creat colectia capsula Sense pentru sarbatorile acestui sfarsit de an m-am gandit la femeile care iubesc moda, au grija de look-ul lor, indiferent ca merg la o petrecere cu multe persoane sau la o intalnire de familie, in cadru restrans. Piesele acestei colectii sunt gandite astfel incat sa poata fi mixate creativ si sa poata fi purtate in functie de inspiratia fiecarei femei deoarece eu consider ca, dincolo de tendinte si de recomandarile unui designer, orice clienta are un anumit feeling si o preferinta pentru o culoare, un anumit croi sau tuseu. Ma bucur mult ca in colectia actuala putem oferi pasionatelor de moda si de calitate o linie 100% din casmir premium. Te invit sa descoperi intreaga colectie Sense, atat in magazinele fizice cat si in magazinul online.”  – Andreea Tincu, designer Sense.

 

Cum sa arati stylish si sa te simti eleganta, pregatita de sarbatoare, cand de abia ai terminat de pregatit masa si mai ai inca o lista lunga de activitati casnice de bifat? Miracolele stilistice se ivesc cand de astepti mai putin (doar se apropie Craciunul!) si se afla la doar un click distanta pe www.fashionsense.ro. In colectia festiva Sense regasesti numeroase variante de piese chic, pe care le poti purta fara probleme la mesele in familie, si care te fac sa simti ca decembrie este cu adevarat cea mai frumoasa perioada din an. Chiar daca singurele deplasari pe care le vei face imbracata in tinuta “de ocazie” vor fi cele intre living si bucatarie, sau intre dressing si camera de zi. Nu vorbim despre rochii de gala sau despre extravagante fashion, ci despre articole vestimentare care se pot constitui in solutii elegante pentru fiecare moment al zilei.

 

Un strop de cochetarie si un mic efort de a iesi din hainele de casa obisnuite, se pot dovedi reconfortante si revitalizante pentru psihic, mai ales dupa luni bune in care contextul pandemic te-a obligat sa reevaluezi relatia cu moda si sa adopti confortul in detrimentul tinutelor care iti puneau la incercare abilitatile stilistice. Sense te imbie ca in acest final de an sa iti faci mici bucurii fashion, care sa te aduca cu un pas mai aproape de normalitatea vietii de dinainte de pandemie, si care sa te determine sa evadezi in propriul basm, lasand in urma anxietatile cotidiene si regasind confortul emotional si buna dispozitie.

Fiecare clipa merita celebrata si valorizata in consecinta, asadar nu este nimic gresit daca iti incepi ziua cu o bluza super confortabila din tricot peliculizat si cu o fusta plisata asortata, degustand un strop de sampanie langa cafeaua de dimineata, daca servesti pranzul purtand o bluza din voal imprimat cu fir lurex, sau daca rezervi pentru cina o rochie din voal cu irizatii metalice sau o rochie din catifea in nuante regale de rosu rubin, verde misterios sau negru sofisticat.

 

Daca esti adepta tinutelor casual-chic in viata de zi cu zi, atunci cu siguranta vei fi incantata sa descoperi in colectia festiva Sense, zona de tricotaje premium, mai precis puloverele si cardiganele din casmir 100%, in nuante de rosu, beige, roz delicat sau negru, sau modele din amestec de lana virgina si casmir, usoare, moi, calduroase si potrivite atat cu o pereche de pantaloni din bumbac sau cu o fusta-pantalon, cat si cu o fusta din jersey peliculizat.

Eleganta si confortul se intalnesc si in alura rochiilor din stofa si a bluzelor, fiecare piesa

in parte surprizand printr-un detaliu aparte: un guler realizat din perle, clape brodate, brose fine care adauga un accent chic bluzelor imprimate din twill de satin, gulere mock si decupaje in V care confera o nota distincta modelelor din jersey de vascoza cu fir metalic, sau paiete pretioase incrustate pe bluze cu terminatii din voal si slituri laterale.

 

Iar daca simti ca te pierzi printre atatea optiuni, iti prezentam si o lista de posibile de cadouri, atat pentru tine, cat si pentru cei dragi, menita sa te inspire la shopping:

 

  • Daruieste cu drag mamei, surorii sau bunicii un pulover sau o jacheta din casmir pretios in care sa isi petreaca sarbatorile. Astfel de piese raman impecabile ani la rand si se potrivesc de minune in orice ocazie, emanand o eleganta ultra-discreta. Pur si simplu nu ai cum sa dai gres.
  • Surprinde-ti cea mai buna prietena sau cumnata cu o bluza din voal cu fir lurex, cu o bluza din jersey cu fir metalic sau cu o bluza chic si confortabila cu paiete. In mod cert vor aprecia cadoul si le vei scoate din impasul stilistic generat de reconcilierea homewear-ului si piesele festive.
  • Ofera-ti placerea de a imbraca o rochie noua de Craciun sau in noaptea de Anul Nou, si indreapta-ti atentia inspre modele realizate din catifea pretioasa, care sa iti rasfete pielea si sa iti aduca bucurie la finalul unui an ciudat si provocatory din toate punctele de vedere.

 

Colectia festiva Sense poate fi descoperita de-a lungul intregii luni decembrie, atat in magazinele din reteaua nationala, cat si online pe www.fashionsense.ro, in fiecare saptamana fiind introduse piese noi, in editie-limitata.

No Comments Yet

Comments are closed