Sandalele verii si la ce outfituri le purtam

Fiecare sezon are obligatia de a ne surprinde cu modele de tinute si de accesorii, fara a uita insa de acele piese clasice la care nu am dori sa renuntam. Astfel, moda verii 2019 bifeaza cele doua cerinte de baza si ne prezinta noile sandale “turist”, reintroduce detaliile de la inceputul anilor 2000, precum varful drept si baretele inguste, si ne permite sa alegem dintre cele mai chic modele, in functie de stil si de locul in care dorim sa le afisam.

Daca in anii trecuti, sandalele gladiator, cele cu barete din sfoara sau cu franjuri au fost principalele puncte de atractie, trendurile primavara-vara 2019 ne indreapta spre o directie casual sport.

Sandalele turist“, acele modele cu talpa joasa, cu barete groase si, de cele mai multe ori, cu una sau doua barete laterale, se afla in topul celor mai iubite accesorii in tendinte. Cu un design simplu, manimalist, cu inele sau catarame metalice, cu panglici sau cu funde, acestea pot fi purtate la orice tinuta casual de zi. Le putem asorta atat unei perechi de jeansi drepti, cat si unor fuste din denim sau rochiilor albe de sezon.

sandale-negre  sandale-negre-casual

sandale-casual  sandale-negre-casual

Sandalele si pantofii cu varful ascutit nu parasesc podiumurile internationale. Dar anul acesta, modelele cu varf patrat si stilul retro pe care il reinventeaza devin un must-have pentru orice femeie moderna.

Concept Korea propune sandale multicolore sau cu imprimeu si cu toc gros pe care le putem purta la outfituri colorate, atat de zi, cat si de seara, in timp ce Jacqueamus ne reaminteste de moda baretelor inguste, albe sau in culori vii, ideale pentru un look feminin cu tuse clasice.

sandale-varf-drept  sandale-varf-drept

sandale-varf-drept  sandale-varf-drept

Pantofii cu toc atrag de fiecare atentia prin eleganta. Aceasta era deviza modei clasice. In ultimii ani, insa, designerii au gasit noi moduri de a recrea pantoful cu toc pentru a fi purtat atat de catre iubitoarele unui stil glam sau statement, cat si de iubitoarele unui stil clasic.

Moda anului 2019 ne permite astfel sa alegem intre sandale si pantofi cu toc transparent, curbat sau in diferite modele care variaza ca stil, cromatica si directie de asortare. Iar Balmain, Fendi si Dior sunt doar cateva dintre numele care ne incurajeaza sa iesim din zona de confort si sa cream o tinuta cat mai efervescenta de seara sau pentru evenimentele mondene cu ajutorul pantofilor cu toc statement.

sandale-toc-fantezie  sandale-toc-fantezie

sandale-toc-fantezie  sandale-toc-fantezie

Rochiile albe casual, fustele midi vaporoase si pantalonii din in sunt doar cateva dintre piesele la care putem asorta sandalele cu talpa plata, in nuante de maro, intr-un stil etno chic.

Giambattista Valli, Etro, Valentino si Hermes ne fac in aceasta vara cunostinta cu sandalele cu barete simple, pentru cele mai relaxate tinute, dar si cu modele cu insertii snake print, din snur sau cu barete suprapuse, pentru un look chic de zi.

sandale-maro  sandale-maro

sandale-maro  sandale-maro

Sandalele in culori puternice sunt de cele mai multe ori modelele pe care mizam atunci cand intentionam sa obtinem un stil elegant, de seara. Tendintele primavara-vara 2019, insa, ne distrag atentia de la nuantele statement si ne ajuta sa revenim la clasicul duo alb-negru.

Mary Katrantzou si Oscar de la Renta impartasesc aceeasi viziune asupra sandalelor cu barete in cele doua non-culori, in timp ce Cristopher Kane si Calvin Klein pastreaza notele clasice prin pantofii cu toc jos, subtire si varf ascutit. Daca dorim sa plusam printr-o nota glam, acestia ne sugereaza sa optam pentru modele cu insertii din dantela sau cu aplicatii de tip bijuterie.

sandale-alb-negru  pantofi-alb-negru

pantofi-alb-negru  sandale-alb-negru

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.