Sa cedam nuantelor de rosu!

Daca ar trebui sa alegem o singura culoare pentru a defini gama complexa a feminitatii si a senzualitatii, rosul ar fi cu siguranta raspunsul care ar obtine cele mai multe voturi. Indiferent de preferintele personale si de contextul cu care am asocia nuantele de rosu, magnetismul care il defineste ramane la fel de puternic. Si atunci de ce sa nu ne folosim de acest truc inofensiv pentru a schimba chiar acum culoarea purtatoare de cuvant a garderobei intr-o nuanta aprinsa de….rosu?

Totusi, inainte de a trece la fapte, trebuie sa stim ca exista niste reguli si niste puncte de referinta pe care trebuie sa le avem in vedere pentru ca o schimbare radicala sa fie, in acelasi timp, si una avantajoasa. Cum alegem si cum purtam, deci, piesele vestimentare intr-o culoare care va distrage atentia de la orice alta piesa si orice alt accesoriu?

Rochia. Fie ca ne aflam intr-un magazin, in fata unei vitrine sau acasa, rasfoind o revista glam, fie ca adoram rosul sau il trecem ultimul pe lista de preferinte, fie ca am alege oricand o rochie in locul altui articol sau am purta-o doar in anumite situatii, rochia rosie nu tine cont de niciunul dintre aceste criterii si ne atrage atentia de fiecare data. Fara niciun efort, poate propune o tinuta relaxata prin croiuri drepte sau largi, o tinuta clasica prin materiale pretentioase sau un look apetisant printr-o lungime indrazneata. In fiecare dintre aceste situatii, insa, va eclipsa orice veti alege pentru a intregi tinuta, dar va iesi cu atat mai mult in evidenta daca ii veti alatura un accesoriu auriu, negru sau verde smarald.

rochie-rosie rochie-rosie2                              SLE400 GRENA MODEL FATA 2 SLE416 ROSU MODEL FATA 1

Accesoriile. Considerate de multe ori doar un element care sa completeze tinuta, accesoriile pot depasi cu usurinta aceasta pozitionare la finalul ierarhiei estetice. O esarfa sau o geanta rosie demonstreaza cum o intreaga tinuta poate fi definita de un simplu accesoriu. O esarfa subtire innodata in jurul gatului aminteste de outiturile pariziene, mai ales alaturi de o bluza cu dungi si un trenci clasic, in timp ce gentile de orice fel ne invata cum sa purtam culoarea hit adaptata tuturor stilurilor: clasic, elegant, casual? Nimic nu refuza un rosu aprins!

accesorii-geanta-esarfa-rosie geanta-rosie2

geanta-rosie accesorii-geanta-rosie

Pantalonul. Lucrurile se complica putin atunci cand discutam despre asortarea unei perechi de pantaloni rosii, dar nicio provocare nu este suficient de puternica pentru a ne distrage atentia de la fascinatia nuantelor de rosu. Tot ce trebuie sa luam in considerare atunci cand alegem un pantalon intr-o culoare puternica este sa optam pentru un material care sa compenseze prin subtilitate si o a doua piesa intr-un ton neutru, de preferat uni. Deci poate ca varianta pantalon rosu din piele si bluza cu paiete nu ar fi una dintre cele mai recomandate.

panaloni-rosii pantaloni-rosii

Pantofii. Daca ne gandim la o pereche de pantofi rosii cu toc, atunci concluzia nu poate fi decat direct proportionala cu efectul: wow! Totusi, pentru ca nicio pereche de pantofi intr-o culoare aprinsa nu va trece neobservata, prezenta sau absenta tocului devine inutila, iar intregul efect devine o consecinta a faptului ca ati mizat pe rosu. Daca vreti sa atrageti si mai mult atentia asupra lor, jeansii albastru inchis sau pantalonii negri conici sunt o modalitate sigura de a va atinge scopul.

pantofi-rosii2 pantofi-rosii3

Paltonul. O piesa vestimentara de care trebuie sa abuzam in doar cateva luni pentru a ne linisti pofta de piese statement pentru intregul an, paltonul in sine descrie o inclinatie spre eleganta, motiv pentru care duoul rosu-elegant castiga detasat in orice confruntare a stilurilor si a culorilor. Nu elimina, insa, din ecuatie posibilitatile de a asorta si cu o pereche de pantaloni skinny si piese casual-chic.

palton-rosu-fashionsense palton-rosu-fashionsense-2                               palton-rosu palton-rosu2

Iar daca rosul in sine este o provocare, atunci de ce sa nu ridicam miza? Cum?! Aducand outfiturile cat mai aproape de idealul personal prin completarea garderobei cu o piesa rosie care sa devina o semnatura de stil.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.