Rozul – culoarea imposibil de ignorat!

Desi in ultimele sezoane nu a mai fost privit ca o culoare exclusiv feminina, rozul si-a pastrat aceeasi identitate care ne aduce de fiecare data mai aproape de tinute moderne, chic si suave.

Si pentru ca rozul nu este de acord cu orice stil sau orice combinatie cromatica, ceea ce trebuie sa luam in considerare de fiecare data atunci cand ne orientam spre piese in aceasta culoare este nuanta si tinutele in care intentionam sa le integram.

Spre exemplu, un cardigan roz aprins (candy pink) se preteaza unor combinatii elegante, alaturi de o rochie si o pereche de pantofi stiletto. Editorul Vogue Anna Wintour ne prezinta un model demn de luat ca exemplu. O nuanta pala de roz (dusty pink) este recomandata iesirilor casual, iar o pereche de jeansi albastru deschis poate completa ideal stylingul. Topurile si camasile albe vor ajuta la schitarea unei tinute clasice din care pantofii cu toc si gentile plic nu trebuie sa lipseasca.

cardigan a wintour 

cardigan palermo  CAPRICIA MODEL FATA 1

Rochiile in orice nuanta de roz sunt o explozie de feminitate gata sa cucereasca toate privirile. Mini, midi sau lungi, cu un decolteu bandeau asa cum propune Jessica Alba sau cu maneci scurte, acestea sunt definitia exacta a uneri veri boeme. O curea ingusta in talie sau un colier subtire pot fi suficiente pentru a accesoriza in ton rochiile de sezon.

rochie floral jessica rochie floral swift

rochie zuhair murad  rochie roz floral

Daca la serviciu putem reinventa cromatic clasica fusta conica in culori inchise, rozul aprins si un croi amplu sunt ideale pentru outfituri moderne de oras. Pantofii cu toc si un top cu imprimeu polka dots accentueaza stilul feminin foarte bine pus in valoare atat de nuantele pale cat si de cele puternice de roz. Singura constanta de care este indicat sa tinem cont: croiul midi in unanimitate aclamat in acest an.

fusta roz alexa fusta roz street

Daca pentru multe dintre noi combinatia rosu-negru a devenit un clasic de necontestat, stilistii si vedetele ne reamintesc cu fiecare ocazie ca si combinatia roz-negru se afla pe aceeasi pozitie. Bloggerita de moda Alexa Chung si actrita Emma Watson ne arata cum un top roz reprezinta imaginea stilului classy chic alaturi de o fusa conica sau o pereche de pantaloni negri cu talie inalta. O accesorizare minima si pantofii cu varf ascutit ne ajuta sa ne amintim ca aceasta combinatie este de fiecare data castigatoare.

pulover roz alexa top roz

CA3765 ROZ MODEL FATA 1  SLE472 MODEL FATA 1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.