Royal affair sau ce se poarta la curtile regale

De fiecare data cand privim tinutele minunate ale femeilor cu titluri care de care mai intimidante, ne gandim ca armatele de stilisti din spatele lor nu isi permit niciun moment de pauza. Totul arata ca scos din cutie, fiecare detaliu pare sa se potriveasca perfect in puzzle-ul stilistic, iar admiratia pentru consilierii vestimentari care le reprezinta creste odata cu numarul outfiturilor surprinse in fotografiile glam.

Totusi, nota de individualitate subliniata prin fiecare piesa vestimentara in parte nu trebuie neglijata, iar privind cu atentie la alegerilor acestora o putem incadra cu acelasi succes in schema noastra personala de inspiratie.

Sa ne indreptam mai intai atentia spre cel mai cunoscut si mai mediatizat nume regal al momentului: Kate Middleton, printesa de Cambridge. O silueta sculptata si articole care o evidentiaza in cel mai elegant mod cu putinta. Rochii midi pe corp si tonuri de albastru la superlativ. Iar combinatia cu negru este, ca de fiecare data, castigatoare. Accesorizarea simpla, broderia si texturile satinate sunt doar o parte dintre elementele care contribuie la personalitatea tinutelor.

kate kate                                kate kate

Un nume poate mai putin recunoscut, Sofia Hellqvist, sotia printului Suediei aduce printre numele regale o doza de rafinament ce pare innascut si care nu se opreste la a-i evidentia alura ci continua prin stilul vestimentar. Clasicul duo alb-negru, nuante pale de roz si rochii intr-un gri neutru: dovada ca cel mai sigur raspuns este intotdeauna simplitatea.

sofia sofia              sofia

Kendra Spears nu este nici pe departe un nume anonim. Ceea ce multi din admiratorii modelului nu stiu, insa, este ca aceasta dispune, pe langa o frumusete captivanta, de un tilu pe masura: printesa Salwa Aga Khan, statut obtinut in urma casatoriei cu printul Rahim.  Sa fie acesta motivul pentru care stilul sau pare croit pe tiparul unei printese? Clasic, feminin, ireprosabil. Negrul, gentile plic si sandalele cu toc subliniaza si mai puternic apartenenta la nobilitate.

kendra kendra

Are rost sa ne mai intrebam care este accesoriul preferat al reginei Maxime a Tarilor de Jos?! La aproape 50 de ani, stilul reginei poate pune in umbra chiar outfiturile de la saptamanile modei. O eleganta a culorilor si a accesorizarii, bijuterii statement, dar in acelasi timp rafinate, si de fiecare data un zambet care ne aminteste ca orice tinuta este incompleta fara acesta. Pentru a da culoare tinutelor, gentile asortate de fiecare data cu palaria aleasa, manusile si colierele vintage sunt mereu o alegere inspirata.

maximamaxima maxima maxima

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.