Rochii trendy in iarna aceasta

In iarna 2020/21 se poarta formele feminine si creative, care ies din zona rochiilor clasice din tricot gros sau din stofa plina. Ai libertatea sa experimentezi cu stilul tau si sa combini rochiile cu forme fluide, respectiv pulovere oversized, sau chiar sa porti un hanorac cu cateva marimi mai mare drept rochie. Nu sunt excluse din tendinte nici rochiile spectaculoase de seara, cu paiete si efect sidefat. Chiar daca nu sunt tocmai casual friendly, le poti  purta in moduri trendy la masa de seara in familie. Motto-ul sezonului, in materie de rochii, este cu siguranta: “Pentru a fi de remarcata, trebuie sa fie o piesa  diferita“. Trebuie sa evadezi din zona de confort vestimentar si sa descoperi rochii care vor deveni in scurt timp noile tale piese favorite.

Rochiile din voal

Sa fim sincere…niciodata nu suntem gata sa renuntam la look-ul de vara atat de romantic, cu rochii din voal fluid si pantofi cu toc. Designerii au venit cu o solutie pentru nostalgia de toamna a femeilor care iubesc moda. Rochiile de voal de iarna pastreaza aspectul dreamy al tinutelor de vara, dar au pe interior captuseli din materiale pline, precum viscoza, care iti vor tine cald intreaga iarna. De asemenea, daca rochia este 7/8 sau chiar mai lunga, poate fi purtata cu un pulover asortat pe deasupra,  stil cottage.

 

https://fashionsense.ro/product/8502-rochie-voal-tanya-negru-si-crem

https://fashionsense.ro/product/8315-rochie-imprimata-red-negru-si-rosu
https://fashionsense.ro/product/8398-rochie-voal-lorelai-navy

Rochiile din tweed

Fie ca este vorba de sacouri sau de rochii, tweed-ul va fi mereu in tendinte. Surpriza sezonului este popularitatea liniilor clasice Chanel. Au un aer parizian care prinde foarte bine in aceasta perioada. Rochiile din tweed arata cel mai bine scurte, cu forma in A, impreuna cu dress-uri fine, chiar cu buline mici stil YSL si cizme lungi.

Rochiile in carouri

Carourile au castigat o popularitate neasteptata in acest sezon. De la paturile care ne aduc aminte de Craciun pana la rochiile si fustele inspirate parca dintr-un videoclip de la Aerosmith, carourile sunt in topurile tendintelor.

https://fashionsense.ro/product/8396-rochie-ponte-mathilde-multicolor

Rochiile camasa

Sunt in topul preferintelor multor fashioniste, printre care si Kate Middleton. Au un aspect smart, dar sunt mai relaxate decat un costum. Se potrivesc atat pentru birou, cat si pentru o plimbare urbana. Se potrivesc perfect cu un rucsac colorat si un pulover prins pe umeri.

https://fashionsense.ro/product/8432-rochie-vascoza-paola-negru

Rochiile stralucitoare

Paiete, strasuri sau materiale cu efect metalizat sunt accente stralucitoare, sunt in tendinte iarna aceasta. Pentru ca efectul spectaculos este deja dat de material in sine, alegeti rochii cu tipare minimaliste clasice, in culori temperate.

Rochiile din catifea

Catifeaua are un aspect care aminteste de atmosfera glamour a filmelor retro. Sezonul acesta este un material-vedeta jn colectiile marilor branduri. Se porta rochiile dramatice, lungi si negre, sau cele clasice, cambrate pe corp, cu detalii feminine, precum slitul amplu, pliseurile, fundele sau decolteul adanc.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.