ROCHIA IMPRIMATĂ – IDEALĂ PENTRU TOAMNĂ

Ce mai purtăm toamna, în afară de negru? Cum putem crea ținute în culori frumoase? Cum putem fi feminine, dar în același timp să nu înghețăm de frig? Astăzi mi-am propus să răspund la aceste întrebări, cu o ținută feminină, în culori vii, fără prea mult negru. Am ales o rochie frumoasă din jersey, creată de Sense Fashion, un brand românesc care îmi place foarte mult.

rochie-imprimata

Nu port foarte des imprimeuri, dar îmi plac mult piesele croite frumos, care pun bine în evidență silueta. Rochia aceasta am avut surpriza să îmi placă încă de la prima purtare. Material moale, care pică frumos și care mi-a dat o senzație plăcută de atingere catifelată.

Vremea este schimbătoare toamna: acum e soare și frumos, acum se face răcoare și începe să bată vântul. Am accesorizat rochia cu o eșarfă mov-vișiniu și am purtat-o cu un pardesiu crem.

Citeste tot articolul

rochie-imprimata2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.