Rochia alba-piesa care se pliaza perfect pe toate stilurile sezonului cald

Pregatirile pentru garderoba de vara vizeaza in fiecare an tinute cat mai lejere, culori deschise si articole care se incadreaza cat mai bine in atmosfera estivala. Fara exceptie, in acest sezon rochia alba devine una dintre piesele de referinta, ajutand la schitarea tinutelor elegante, casual, romantice sau glam. Iar designerii propun modele usor de pliat pe orice stil vestimentar.

Rochia-camasa. Pentru sezonul primavara-vara 2018, dar si pentru sezonul care ii va urma, designerii au ales rochia-camasa ca piesa ce poate descrie orice stil. Modelele lungi, cu un croi lejer, devin astfel ideale pentru o tinuta relaxata de zi, iar gentile si pantofii colorati transforma aceasta piesa basic intr-un punct central al unui outfit statement.

Pentru un look modern, ideal unui eveniment glam, rochia alba poate fi purtata fie inchisa pana la ultimul nasture, fie cu un brau intr-o culoare contrastanta. Si de aceasta data, accesoriile precum cerceii masivi, esarfele purtate pe cap si pantofii colorati intregesc intr-un mod ideal o tinuta ca la carte.

rochie-camasa-jacquemus  rochie-camasa-maxwell

rochie-camasa-jacquemus  rochie-camasa-beck

Rochia maxi. La fel de potrivita pentru o iesire casual sau pentru un eveniment care cere o tinuta de cocktail, rochia alba maxi accentueaza nota eleganta a unui outfit.

Pentru un outfit casual de zi designerii propun modele ample in partea de jos, ideale pentru femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri lati, solduri inguste), sau rochii-tricou cu maneci fluture, un model care avantajeaza in special femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate).

Rochiile albe lungi dintr-un material mai rigid si cu o textura fina sunt ideale unei iesiri classy, mai ales daca modelul ales descrie un croi pe un singur umar sau un model cu imprimeu colorat.

rochie-alba-maxi  rochie-alba-maxi

rochie-alba-maxi  rochie-alba

Rochia cu volane. Una dintre cele mai romantice piese, rochia alba cu volane se incadreaza perfect in atmosfera sezonului cald, putand fiind purtata la fel de bine cu cardigane in culori neutre in sezoanele de tranzitie.

Pentru acest an, designerii propun modele cu volane si broderie sparta pentru a accentua nota boema a outfitului, talia subliniata aducand un plus de feminitate. Iar pentru ca detaliile sunt cele care stabilesc nota stilistica a outfitului, sandalele cu barete subtiri sau cu sireturi fine completeaza look-ul intr-o maniera fina si la fel de feminina.

rochie-volane-ulla-johnson  rochie-volane-piccioane

rochie-alba-delpozo   rochie-alba-blumarine

Rochia cu umeri goi. Atat topurile cat si rochiile cu umeri goi accentueaza o tinuta boema, de vara, pentru 2018 designerii transformand acest trend intr-o adevarata declaratie de stil.

Rochia lunga fara bretele si cu un croi pe corp este una dintre cele mai potrivite optiuni pentru un look elegant, accesorizata cu cercei masivi si sandale cu barete subtiri, in timp ce modelele midi in A compun un look feminin de zi.

Ideala pentru orice eveniment glam, rochia cu un umar gol devine o piesa statement prin croiul asimetric sau slitul adanc, asa cum propun designerii pentru acest sezon. Pentru un look echilibrat, un singur accesoriu va accentua nota elegant-minimalista, insa purtata fara accesorii rochia alba pe un singur umar va evidentia cu atat mai armonios stilul si silueta.

roland-mouret  rochie-alba-koma

rochie-alba-maxwell  rochie-alba-blumarine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.