Reguli de baza pentru garderoba noului sezon!

Odata cu inceperea unui nou sezon, garderoba primeste implicit un nou suflu. Ne indreptam spre alte croiuri, spre alte materiale si, bineinteles, spre noi culori, in acord cu sezonul de tranzitie.

In ceea ce priveste cromatica, toamna renuntam la contrastele alb-negru sau la culorile reci (albastru, verde, violet) si ne indreptam atentia spre nuante pamantii. Pentru o garderoba office putem discuta, de exemplu, de bluze si camasi vaporoase, uni, in tonuri de oranj, care vor arata foarte bine alaturi de o fusta sau de o pereche de pantaloni cu accente de maro, dar si cu rosu sau galben.

Pentru un look de oras, bluzele cu dungi raman printre cele mai populare alegeri, dar si printre cele mai usor de asortat. Pentru cea mai corecta completare a tinutei este indicat sa alegem o a doua piesa uni, intr-una dintre culorile bluzei.

bluza-toamna  bluza-toamna-dungi

bluza-toamna-sense  bluza-toamna-sense-dungi

Fustele maxi vaporoase si cele indraznete, intr-un croi mini, reprezentative pentru tinutele verii, sunt acum inlocuite de acele modele putin peste sau sub genunchi. O fusta conica, pe corp, poate reprezenta una dintre cele mai inspirate alegeri pentru persoanele cu o silueta clepsidra si continua sa fie o optiune clasica, dar in acelasi timp moderna, pentru serviciu.

Un model mai vaporos, cu talie inalta, va masca micile imperfectiuni din zona soldurilor si va sublinia in acelasi timp talia. Acest model va atrage dupa sine o directie stilistica boema de care putem profita printr-o accesorizare cu esarfe si curele in aceleasi tonuri pamantii. Bijuteriile aurii si cele din lemn sunt la fel de potrivite pentru completarea unui look chic si actual.

fusta-midi-oranj  fusta-midi-brick

fusta-galbena-sense  fusta-caramizie-sense

Oricat de mult inainteaza moda, piesele clasice promit sa ramana un must have. Iar trenciurile, respectiv jachetele in acest stil, reprezinta unul dintre cele mai concludente exemple.

Un outfit de birou va fi bine punctat printr-o astfel de piesa, mai ales daca ii este alaturata o pereche de pantofi animal print si o esarfa rosie sau oranj. Cordonul in talie ajuta la sublinierea siluetei, iar lungimea este decisiva. Persoanele petite vor fi avantajate de croiuri scurte care pot fi incluse intr-o tinuta cu pantaloni crop, conici. Modelele mai lungi schiteaza un look feminin si elegant cu rochii midi, dar ale caror terminatie nu depaseste lungimea trenciului.

Chiar daca alegem tinute cu piese de baza in culori clasice, chiar daca optam pentru nuante calde de toamna, trenciurile in tonuri de bej vor “incalzi” de fiecare data tinuta afisata si vor aduce o tusa de feminitate intr-un mod clasic, atemporal.

jacheta-toamna  trenci-toamna

trenci-toamna-sense  trenci-toamna-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.