Concurs „Castiga o tinuta Andrea Tincu”

Update:

Castigatoarea concursului este: Gatan Octavia-Cristina, din Bistrita.

Proces verbal extragere aici.

 

Regulament Concurs „Castiga o tinuta Andrea Tincu”

Articolul 1. Organizator Concurs

Art.1.1. Concursul este organizat de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Art.1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii concursului, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

tinuta-tincu

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. Premii

Art.2.1. Concursul se desfasoara in perioada 2-31 octombrie 2015  in toate magazinele Sense si online, pe www.fashionsense.ro

Art.2.2. Castigatoarea concursului va fi desemnata prin tragere la sorti. In cadrul concursului se acorda un singur premiu: o tinuta „Andrea Tincu” care va fi realizata la comanda.

 

Articolul 3. Dreptul si conditiile de participare 

Art.3.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza produse Sense in valoare de minim 350 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada 2-31 octombrie 2015.

Art.3.2. Aceeasi persoana poate participa de mai multe ori la concurs daca intruneste conditiile de participare prevazute de prezentul regulament.

 

Articolul 4. Modul de desfasurare a campaniei promotionale 

Art.4.1. La achizitionarea oricaror produse Sense in valoare minima de 350 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada mai sus mentionata, cumparatorul va primi un talon de participare la concurs pe care va trebui sa il completeze cu datele personale si sa il inmaneze personalului magazinului.

 

Art. 5. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Art.5.1. Taloanele de participare din toate magazinele Sense vor fi directionate catre sediul central al Organizatorului, unde se va efectua extragerea, in prezenta unei comisii formate din reprezentantii Organizatorului. Extragerea se va efectua in data de 6 noiembrie 2015.

Art.5.2. Persoanei castigatoare i se va aduce la cunostinta, prin intermediul telefonului, rezultatul concursului si modul in care va putea intra in posesia premiului in 24 de ore dupa incheierea tragerilor la sorti. De asemenea, numele persoanei castigatoare va fi afisat pe blogul www.blog.fashionsense.ro .

In cazul in care castigatorul a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat (nu raspunde) in interval de 24 ore de la extragere, premiul se va acorda altui participant, ales prin acelasi mecanism de tragere la sorti.

 

Articolul 6. Protecţia datelor personale

 

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

 

Articolul 7. Informarea publicului 

Art.7.1. Regulamentul concursului este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe site-ul www.blog.fashionsense.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 8. Intreruperea concursului

 

Art.8.1. Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul blogului www.blog.fashionsense.ro si semnalizare in magazine.

 

Art. 9. Litigii

 

Art.9.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.