Regulament si castigatoare concurs Castiga o rochie de Sarbatori

Castigatoare concurs “Castiga o rochie de Sarbatori”
Magazin Nume castigatoare
Alba Iulia Zoita Marzac
Arad Daniela Motoc
Bacau Marinica Gabureanu
Bistrita Maria Calini
Botosani Daniela Ionutas
Braila Diana Dumitrescu
Brasov Gabriella Csrulma
Bucuresti Elena Panciu
Galati Ileana Iga
Iasi Petronela Ioja
Online MihaelaEnache
Piatra Neamt Minerva-Afrodita Mihalcea
Pitesti Mariana Paun
Ploiesti Gabriela Goranel
Roman Liliana Tanasa
Targu Mures Laura Vasile
Timisoara Terezia Marganovic

 

REGULAMENT CONCURS

„Castiga o rochie de Sarbatori!”

 

Articolul 1. Organizator Concurs

Art.1.1. Concursul este organizat de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Art.1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii concursului din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. Premii

Art.2.1. Concursul se desfasoara in perioada 30.11-22.12.2016  in toate magazinele Sense si online, pe www.fashionsense.ro

Art.2.2. Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 23.12.2016, iar premiul acordat in fiecare magazin consta intr-o rochie din gama SLE, la alegere.

 

Articolul 3. Dreptul si conditiile de participare 

Art.3.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza produse Sense in valoare de minim 200 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada anterior mentionata.

Art.3.2. Aceeasi persoana poate participa de mai multe ori la concurs daca intruneste conditiile de participare prevazute de prezentul regulament.

 

Articolul 4. Mecanismul concursului

Art.4.1. La achizitionarea oricaror produse Sense in valoare minima de 200 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada mai sus mentionata, cumparatorul va primi un talon de participare la concurs pe care va trebui sa il completeze cu datele personale si sa il inmaneze personalului magazinului. In data de 23 decembrie 2016 va avea loc extragerea castigatorului in cadrul fiecarui magazin Sense, iar premiul acordat in fiecare magazin va fi o rochie Sense Limited Edition. Castigatorul poate alege orice model de rochie SLE care se comercializeaza in magazinul Sense.

 

Art. 5. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Art.5.1. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Extragerea castigatorilor se va face in fiecare magazin in prezenta reprezentantilor organizatorului in data de 23 decembrie 2016.

Art.5.2. Castigatorilor li se va aduce la cunostinta, prin intermediul telefonului, rezultatul concursului si modul in care vor putea intra in posesia premiului in 24 de ore dupa incheierea tragerilor la sorti. De asemenea, numele castigatorilor va fi afisat pe blogul www.blog.fashionsense.ro .

In cazul in care castigatorul a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat (nu raspunde) in interval de 24 ore de la extragere, premiul se va acorda altui participant, ales prin acelasi mecanism de tragere la sorti.

Art.5.3. Castigatorii vor ridica premiile de la sediul magazinelor Sense si vor prezenta reprezentantilor organizatorului un act de identitate valabil. In cazul in care castigatorii nu isi ridica premiile in intervalul de 30 de zile acestea vor ramane in posesia Organizatorului.

Organizatorul nu va oferi contravaloarea in bani a premiilor.

 

Articolul 6. Protecţia datelor personale

 

Art.6.1. Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

 

Articolul 7. Informarea publicului 

Art.7.1. Regulamentul concursului este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe site-ul www.blog.fashionsense.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 8. Intreruperea concursului

 

Art.8.1. Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul blogului www.blog.fashionsense.ro si semnalizare in magazine.

 

Art. 9. Litigii

 

Art.9.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.