Reducerile Sense vizeaza acum toate stilurile in tendinte!

Deja cu gandul la sarbatori, iubitoarele de moda pot incepe exercitiul de shopping pentru ele insele si pentru cei dragi si il pot maximiza urmand drumul reducerilor. Iar pentru a le usura activitatea, Sense a adus impreuna in aceasta categorie piese in stiluri cat mai diferite, de la cele clasice, office, la cele colorate, de sezon, sau cat mai rafinate, pentru evenimente de tip cocktail. Iata cum le putem alege pe cele care ni se potrivesc cel mai bine si care ne vor aminti de fiecare data cand privim in garderoba de ce reducerile ne sunt de fiecare data cele mai bune prietene!

Piesele clasice, office. Bluzele si camasile albe sunt piese must have pentru orice garderoba. Dintr-un material fin, cu decolteu adanc in V si imprimeu pentru un eveniment classy, sau cu un decolteu subtil si uni pentru o zi de serviciu, acestea pot fi purtate usor cu fuste sau pantaloni negri. Alegand o bluza cu un croi drept putem asorta cu o pereche de pantaloni sau o fusta creion, mascand astfel usor zona taliei, in timp ce un croi cambrat ne incurajeaza sa asortam cu o pereche de pantaloni palazzo, cu un croi evazat, in tendinte in acest sezon.

Daca dorim sa incepem ziua cu o doza de energie stilistica, atunci o fusta midi colorata poate fi solutia ideala. In acest sezon putem alege violetul sau nuante de galben, iar o combinatie intre acestea doua reprezinta o expresie a unui look chic si modern.

bluza-alba-classy  bluza-alba-imprimeu

bluza-alba-eleganta-sense  bluza-alba-imprimeu-sense

fusta-mustar-creion  fusta-mustar-creion-sense

Colorat. Toamna este anotimpul culorilor calde, pamantii, iar designerii au prelungit aceasta perioada si spre sezonul rece. Piesele galben mustar au intaietate, iar cele in nuante de oranj, rosu vermillion sau combinatii intre acestea primesc aceeasi atentie din partea stilistilor.

Daca o rochie midi galbena, eventual din catifea, purtata cu botine, poate reprezenta un outfit ideal de oras, pentru un look office putem alege o bluza satinata sau din tricot. O bluza mustar si o fusta sau un pantalon violet creeaza un duo intr-o perfecta armonie cromatica, in timp ce topul oranj pe corp il putem asorta cu o fusta bej cu talie inalta si un croi in A, un outfit ce va sublinia silueta si va masca zona soldurilor.

La fel de puternic se evidentiaza in acest sezon si topurile, rochiile sau blazerele multicolore. O rochie cu print multicolor si un croi lung va schita un stil modern cu o pereche de cizme lungi, un top in culori pamantii si un pantalon maro vor compune un stil usor de purtat atat in oras cat si la serviciu, in timp ce blazerul multicolor si o fusta intr-una dintre culorile acestuia descrie un outfit feminin si elegant.

bluza-mustar  rochie-mustar  tricot-oranj

bluza-galbena-imprimeu-sense  rochie-mustar-sense  cardigan-oranj-sense

rochie-multicolora-etro  sacou-jacheta-roz-chanel

bluza-multicolora-sense  jacheta-colorata-sense

Elegant si feminin. Accesorizate cu atentie, rochiile sau topurile negre sunt in continuare primele optiuni pentru un look classy. Pentru a le accentua stilul si eleganta, putem opta pentru modele cu maneci transparente, asa cum propune Armani, sau pe o rochie cu decolteul decorat. Iar modalitatile de asortare ne permit sa jonglam cu pantofii clasici negri cu toc subtire si varf ascutit si modelele intr-o culoare puternica.

Daca dorim, insa, o abordare cel putin la fel de rafinata, atunci putem opta pentru alb. O fusta midi in A sau un sacou alb imaculat dintr-un material fin sunt variantele pe care putem conta, acestea fiind totodata usor de integrat si intr-un outfit de serviciu.

maneci-transparente-armani  rochie-neagra-guler

rochie-neagra-sense  rochie-neagra-guler-sense

sacou-alb-elegant  jacheta-alba-sense

Delicat. Nuantele pastelate sunt in sezonul rece un refugiu pentru orice iubitoare de moda. Iar daca ne asiguram ca piesa aleasa este, totodata, confectionata dintr-un material calduros si confortabil precum casmirul, atunci intreaga tinuta va fi expresia unui stil ideal pentru zilele reci.

Putem miza, astfel, pe o maleta, un cardigan sau un pulover roz blush, albastru deschis sau lila pe care le putem purta in orice context. Topul lila si pantalonul violet inchis pot compune o tinuta chic de oras, in timp ce un top pastel si un pantalon gri deschis alcatuiesc un outfit perfect de serviciu.

bluza-pe-gat-roz  outfit-roz

maleta-casmir-sense   cardigan-lila-sense

Floral. Rochiile midi sau lungi cu imprimeu floral, purtate cu un palton sau un cojoc asortat si o pereche de cizme lungi descriu una dintre cele mai iubite idei de styling ale sezonului rece. Designerii pastreaza rochia cu flori si pentru tendintele toamna-iarna 2018-2019, iar modelele din catifea, asimetrice sau cu maneci bufante se afla in topul pieselor pe care trebuie sa le avem.

Daca alegem o rochie midi dreapta pe care sa o purtam cu un sacou intr-una dintre culorile imprimeului, obtinem cu usurinta un look de serviciu, insa acelasi stil poate fi obtinut si cu ajutorul unei bluze florale in culori calde pe care sa o purtam cu un pantalon maro office.

rochie-flori-blumarine  rochie-flori-erdem

rochie-flori-sense  rochie-flori-sense

bluza-flori  

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.