Reduceri de pana la -70% la intreaga colectie de vara

SENSE a dat startul celei mai asteptate perioade de shopping

Care este cea mai indragita si longeviva piesa vestimentara achizitionata in perioada de reduceri? Dar cea pe care ai purtat-o cel mai mult si pe care ai simtit mereu ca te poti baza, indiferent de context sau de situatie? Unul dintre atuurile pieselor Sense consta in calitatea impecabila si in rezistenta exceptionala in timp, iar in perioada reducerilor de vara tentatiile sunt din ce in ce mai numeroase. Mai ales atunci cand discount-urile sunt substantiale: pana la -70% off la intreaga colectie de sezon.

 

Iata cateva sugestii de shopping, menite sa te ajute sa navighezi mai usor si cu mai mult discernamant printre preturile irezistibile:

  • Confortul pe primul loc. Dincolo de croi sau de design, o piesa vestimentara este iubita si purtata frecvent, atunci cand este confortabila. Iar pe timpul verii, acest lucru se traduce cu prisosinta prin tipul si calitatea tesaturilor. Inul, bumbacul, vascoza, matasea sau fibra de bambus, reprezinta optiuni excelente pentru sezonul cald, si nu numai, avand efect de reglare termica a corpului, mentinere a senzatiei de racoare, prevenire a iritatiilor si absorbtie a umiditatii. Mai mult decat atat, toate cele enumerate sunt materiale rezistente la uzura, la transpiratie si la spalari repetate, asadar merita cu prisosinta sa investesti in ele si sa le adaugi garderobei tale, mai ales daca beneficiezi de reduceri care conteaza in ecuatia bugetului de shopping. Iti recomandam: pantalonii din in Deea, bluza din vascoza cu in Dorry, rochia din in cu vascoza Karen.
  • Piese de tranzitie. Adica acele piese care iti vor face mai usoara trecerea de la tinutele de vara, la cele destinate toamnei, si carora le vei gasi fara efort un loc in optiunile tale stilistice. Rochiile de party sau de ocazie mai pot astepta, insa o bluza din jersey fin pe care sa o porti pe sub un cardigan sau pe sub un sacou, o pereche de pantaloni din bumbac moale care merg de minune si cu pulover, sau o fusta pencil pe care sa o porti cu blazere, camasi sau bluze cu maneca lunga, pot constitui oricand baza unei garderobe functionale. Secretul alegerilor inteligente consta in evaluarea preliminara a nevoilor din dressing. Mai precis, piese care s-au uzat si care trebuiesc inlocuite, sau tipologii vestimentare lipsa (de exemplu: ai cinci sau zece fuste pencil pentru birou, insa constati ca la capitolul pantaloni situatia este complet disproportionata). Iti recomandam: bluza din jersey Hellen, bluza din vascoza Lauren sau Dots.

  • Nuante tomnatice. Cea mai inteligenta modalitate de a face shopping pentru sezonul care se apropie la preturi avantajoase, este sa alegi piese in culori apropiate celor care se anunta in tendinte pentru toamna. Chiar daca nu te-ai informat inca asupra respectivelor, poti fi sigura ca nu vei da greu cu un maro scortisoara sau cu o nuanta calda de galben-mustar, cu un verde masliniu, un oranj stins sau un visiniu bogat. Si desigur, cu un negru elegant si rafinat. Iti recomandam: cardiganul tricotat Sarra, bluza tricotata Daisy, jacheta tricotata Folie.

 

  • Piese pe care ti le doreai de multa vreme, si care nu se incadrau in bugetul tau. Dar al caror moment a sosit acum, in perioada de mega-reduceri. Includem aici piesele din materiale pretioase, precum matasea, sau pe cele din stofa premium, voal delicat sau catifea. Iti recomandam: fusta din catifea Velvet sau fusta din stofa cu lurex Sarah, rochia de seara Iris, bluza cu aplicatie pretioasa in decolteu Dominique.

 

Reducerile de pana la -70% sunt disponibile atat in magazinele Sense, cat si pe www.fashionsense.ro.

No Comments Yet

Comments are closed