Ralph Lauren – repere usor de urmat in crearea celor mai elegante tinute

Anumite piese si combinatii vestimentare si-au castigat in ultimii ani statutul de “reprezentativ” atunci cand vorbim despre stiluri rafinate. De exemplu, cand dorim sa schitam tinute elegante pentru evenimente glam sau formale ne gandim in primul rand la rochii midi negre, la materiale satinate sau la croiuri clasice. Pentru moda primavara-vara 2019, insa, Ralph Lauren ne atrage atentia asupra unor repere stilistice foarte usor de urmat si care vor redefini feminitatea outfiturilor alese.

Purtat corect si accesorizat pe masura, auriul poate fi una dintre cele mai potrivite variante pentru un look stylish si pentru evenimentele unde alegem sa il afisam.

Tendintele primavara-vara 2019 accentuate prin viziunea stilistica a lui Ralph Lauren ne incurajeaza sa mizam pe rochii pe corp cu bretele subtiri, un model ideal pentru femeile cu o silueta petite sau androgina, sau pentru modele cu pliuri sau in A care vor avantaja femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste).

Daca dorim sa adaugam o nota de individualitate look-ului creat, putem alege un costum auriu sau in combinatia auriu-negru pe care sa il purtam cu un top intr-una dintre cele doua culori.  Indiferent de alegerea facuta, notele glam rafinate vor fi accentuate prin genti de tip caseta, pantofi cu varf ascutit si accesorii in nuante de auriu.

rochie-aurie-midi  rochie-aurie-pliuri

rochie-aurie  costum-auriu-negru

O rochie cu imprimeu floral poate fi la fel de potrivita pentru o iesire casual de zi si pentru un eveniment classy. Iar detaliile care fac aceasta diferenta sunt, de cele mai multe ori, materialul, culorile si croiul.

Astfel, daca dorim sa cream un stil elegant si feminin, putem alege o rochie midi sau maxi intr-un duo alb-negru, iar pentru accentuarea delicata a taliei putem opta pentru o curea ingusta aurie. Pentru a ne plia pe tendintele 2019, Ralph Lauren ne indreapta atentia spre rochii cu decolteu suprapus si ample in partea de jos, acestea avantajand femeile cu o silueta triunghi inversat.

rochie-flori-midi  rochie-flori-lunga

rochie-flori  rochie-flori-lunga-sense

Pantalonii cu talie inalta raman si in acest an in topul tendintelor. Iar daca pentru un stil casual de zi, jeansii sunt cea mai populara optiune, outfiturile elegante ne impun sa avem in garderoba cel putin o pereche de pantaloni palazzo.

Cu talie inalta, un croi evazat si dintr-un material fin, acestia au devenit simbolul tinutelor classy din ultimele sezoane. Ii putem purta cu topuri crop, cu bluze si camasi care nu vor ascunde talia, dar si cu sacouri scurte sau cambrate. Iar pentru ca un outfit rafinat este suma detaliilor care il compun, atunci cromatica devine la randul sau un aspect foarte important. In functie de preferinte, Ralph Lauren propune combinatii alb-negru sau, imaginea perfecta a unui stil posh: tinute all-white.

pantaloni-palazzo  pantaloni-palazzo

pantaloni-palazzo  pantaloni-palazzo

Trendul salopetelor a luat cu asalt lumea modei in ultimii ani, acestea devenind optiuni ideale atat pentru tinutele de zi, cat si pentru outfituri de seara.

Daca dorim sa inlocuim rochia clasica sau costumul cu o piesa la fel de eleganta, putem opta in acest an pe o salopeta alba sau neagra. Cunoscut prin colectiile sale care emana feminitate intr-un echilobru perfect intre clasic si modern, Ralph Lauren propune pentru moda lui 2019 modele halter sau cu bretele, croiuri care vor avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat, dar si modele de tip costum, cu revere si umeri pronuntati, ideale pentru femeile cu o silueta triunghi.

Si de aceasta data, accesoriile aurii completeaza in stil tinuta, iar noi putem alege intre cercei supradimensionati, centuri inguste pentru sublinierea taliei, coliere la baza gatului pentru modelele cu bretele si decolteu pronuntat, si genti mici de tip caseta.

salopeta-alba  salopeta-alba

salopeta-neagra  salopeta-neagra

Transparentele cunosc prin trendurile primavara-vara 2019 o noua abordare: asortarea bluzelor sau camasilor cu astfel de detalii pantalonilor din piele in aceeasi culoare. Un contrast astfel definit va descrie un stil elegant pregatit sa ne reprezinte atat la evenimente mondene, cat si in iesirile de seara, iar accesorizarea in deja patentatul auriu al colectiei va sublinia notele glam chic ale tinutei.

Daca dorim sa alegem o tinuta care va atrage in primul rand prin feminitate, putem opta pe combinatia dintre o bluza neagra cu maneci transparente si o fusta midi, dar si pe o salopeta cu maneci transparente, evazate.

bluza-maneci-transparente  bluza-maneci-transparente

bluza-maneci-transparente  bluza-maneci-transparente-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.