Puloverul cu guler inalt – 3 stiluri diferite si extrem de chic

In sezonul rece, bluzele si puloverele cu guler inalt devin piesa de referinta a unui outfit calduros, confortabil si extrem de chic. Croiul, materialul, dar si culoarea sunt atributele care le incadreaza in anumite stiluri si le fac ideale intr-un context stilistic specific.

Stilul office. O paleta cromatica neutra, uni, este un prim reper pe care trebuie sa il urmarim in crearea unui stil office care poate tinde atat spre o zona a elegantei cat si spre una casual. Max Mara propune pulovere pe corp, din material subtire, purtate cu fuste midi si sacouri sau jachete in ton. La fel ca si Daks, directia stilistica ce imbina clasicul cu o tenta relaxata trimite spre o asortare cu una sau doua piese cu un imprimeu in carouri sau dungi.

Materiale subtiri si croiuri pe corp sugereaza si Elizabeth&Jones sau Atlein. Desi look-ul obtinut urmeaza o linie simpla, detaliile sunt cele care accentueaza nota trendy, sofisticata. Putem, asadar, opta pentru un pulover subtire pe corp pe care sa il purtam fie cu o pereche de culottes, fie cu o fusta midi, tinute accesorizate chic cu o pereche de cizme sau de botine negre cu varf drept.

max-mara  daks

elizabeth-and-jones  atlein

Stilul elegant. Versatilul pulover negru pe corp ajuta la formarea unei tinute elegante daca este purtat cu o pereche de pantaloni palazzo sau, asa cum exemplifica Salvatore Ferragamo, cu o fusta cu talie inalta si slit adanc.

Acelasi efect, dar cu o tusa glam, poate fi obtinut prin alegerea unui model amplu, asortat unei fuste de catifea, sau a unui model cu un detaliu modern precum un croi cu o singura maneca.

guy-laroche  ferragamo

khaite  pulover-pe-gat

Stilul casual. Puloverul rosu, cu guler inalt si un croi amplu, asa cum ne exemplifica si Balenciaga, a devenit in acest sezon unul dintre punctele de referinta ale modei. Usor de purtat cu o fusta midi vaporoasa cu print colorat, acesta este un reprezentat fidel al unui stil casual, normcore si prezinta avantajul de a masca mici imperfectiuni ale siluetei.

Recomandat in special persoanelor inalte sau de o inaltime medie, puloverul lung cu guler inalt, precum cel prezentat in colectia Victoriei Beckham, poate fi purtat cu fuste vaporoase cu un croi drept, iar cizmele lungi, intr-una dintre culorile tinutei, completeaza perfect un outfit in tendinte.

Pentru o tusa eleganta, un pulover cu guler si o pereche de pantaloni cu talie inalta schiteaza o prima parte dintr-un outfit corect, in timp ce cardiganul lung si botinele cu varf ascutit il completeaza in stil.

balenciaga  victoria-beckham

pulover-guler-amplu  pulover-guler-inalt

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.