Puloverele must-have! Ce stil ni se potriveste cel mai bine?

In sezonul rece, dar si in cele de tranzitie, puloverele sunt piesa la care apelam pentru confortul pe care ni-l ofera, dar si pentru stilul pe care ne ajuta sa il conturam. Chiar si un croi basic si o culoare neutra pot schita un outfit modern, statement, daca acesta este asortat si accesorizat corespunzator.

Sezonul toamna-iarna 2017 readuce in prim plan puloverele clasice, intr-o cromatica subtila gri-negru pe care le putem adopta cu incredere in tinute office. Daks propune modele pe corp, cu decolteu rotund, pe sub care putem purta o camasa cu guler clasic, dar si modele intr-un croi mai lejer, cu guler inalt. Puloverele pe corp avantajeaza mai ales siluetele androgine, plusand cu o nota de feminitate prin asortarea cu o fusta conica pana la genunchi. Modelele mai ample, purtate cu o fusta dintr-un material gros, creeaza un stil lejer, dar la fel de feminin, si impun accesorizarea cu o pereche de pantofi cu toc.

pulover-negru-daks  pulover-gri-daks

bluza-tricotata-sense  bluza-tricotata-sense

O culoare puternica schimba imaginea oricarei tinute, transformand-o intr-un outfit A list! In acest sezon rosul si Burgundy sunt cele doua culori care domina prezentarile de moda. Un pulover rosu va arata foarte bine alaturi de o a doua piesa bleumarin uni sau bleumarin cu print floral.

Balenciaga mizeaza pe pulovere oversize, cu guler inalt, purtate cu fuste drepte, vaporoase, o combinatie care avantajeaza mai ales siluetele triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), in timp ce Victoria Beckham propune modele lungi, purtate, la fel, cu fuste drepte, vaporoase. Pentru o astfel de tinuta unde accentul este pus pe puloverul lung, care acopera linia soldurilor, stilistii recomanda accesorizarea cu o pereche de pantofi cu toc, o tinuta recomandata mai ales persoanelor inalte sau de inaltime medie.

pulover-rosu  pulover-rosu-balenciaga

Puloverele scurte, crop, avantajeaza mai ales persoanele scunde, iar efectul este sporit daca sunt asortate unei fuste sau unui pantalon cu talie inalta. Pentru un look boem, feminin si modern, Carolina Hererra, Temperley si Dior propun tinute compuse cu fuste lungi, talie inalta si un croi in A. Aceste combinatii creeeaza iluzi unei siluete mai inalte, accentuand totodata talia.

pulover-scurt   pulover-scurt

pulvover-oversize-dior   pulover-scurt-carolina-herrera

Puloverele oversize raman printre cele mai iubite modele. Acestea creeaza un stil lejer, relaxat si modern, insa trebuie asortate pe masura. Un croi amplu si un material gros cer un accesoriu care sa finiseze look-ul, iar o esarfa colorata dintr-un material fin poate completa perfect stilul. De asemenea, pentru a nu ascunde linia siluetei, este indicat ca aceste pulovere sa fie alese fie intr-o croiala scurta, fie purtate cu o fusta sau un pantalon pe corp.

pulover-oversize  pulover-oversize

Puloverele pot fi o piesa extrem de atragatoare! Cushnie et Ochs si Topshop demonstreaza acest lucru prin modele pe corp, cu decupaje. Decupajele in partea superioara atrag atentia asupra umerilor, un detaliu ce poate reprezenta un avantaj pentru persoanele cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate).

Un pulover pe corp, cu decupaje, poate fi asortat cu o pereche de pantaoni bootcut, pentru a creea aspectul unei siluete mai inalte, unde accentul va fi pus pe talie, dar si cu o pereche de pantaloni evazati, o optiune pe care pot miza persoanele cu silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste).

cushnie-pulover-decupaje  pulover-decupaje

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.