Puloverele chic si calduroase care dau tonul modei F/W 2019

Desi suntem abia la jumatatea sezonului de tranzitie, temperaturile din ce in ce mai scazute ne permit sa aruncam o privire asupra puloverelor calduroase care vor monopoliza moda finalului de an. Modelele asimetrice, multicolore sau cu maneci bufante sunt doar cateva dintre tendintele momentului, iar designeri ca Loewe, Victoria Beckham, Ulla Johnson, Chloe sau Prada ne exemplifica cele mai chic moduri in care le putem purta.

Puloverul asimetric. Un model care avantajeaza in special femeile inalte, puloverul sau cardiganul cu terminatie asimetrica poate fi purtat intr-un look urban, dar si in crearea unui stil office.

De cele mai multe ori intr-un croi drept si lung, acesta poate compune un duo minunat alaturi de o pereche de pantaloni skinny sau o fusta creion. Si pentru ca inca ne mai putem bucura de estetica zilelor de toamna, puloverele in nuante de galben, oranj, kaki sau caramiziu se vor plia perfect pe stilul sezonului.

pulover-asimetric  pulover-asimetric

pulover-asimetric  cardigan-asimetric-sense

Puloverul cu maneci oversized. O tinuta casual sau eleganta are nevoie de un singur element statement pentru a o transforma intr-o carte de vizita a trendurilor 2019. Iar in acest sezon, puloverul cu maneci sau umeri supradimensionati, potrivit in special femeilor cu o silueta triunghi, este una dintre piesele must-have pentru o astfel de tinuta.

Pentru a echilibra estetic o tinuta creata cu ajutorul puloverului cu maneci oversized, putem miza pe o fusta in A sau pe un pantalon usor evazat, accentuarea taliei fiind o conditie necesara. Putem face acest lucru printr-o accesorizare cu o centura contrastanta, dar si prin alegerea unui pulover scurt.

pulover-maneci-oversized  pulover-maneci-oversized

pulover-maneci-oversized  pulover-maneci-oversized

Puloverul multicolor. Culori calde, reci, sau un echilibru intre nuantele acestora? Indiferent de preferinte si de context, designerii ne propun numeroase modele de pulovere colorate, perfecte pentru a anima o tinuta de serviciu, dar si un outfit casual de zi.

Urmand exemplul propus de Ulla Johnson, putem opta pentru un model cu dungi verticale in nuante de albastru, cromatica permitandu-ne sa asortam cu un pantalon drept intr-una dintre culorile imprimeului pentru un stil de birou modern si relaxat. Culorile calde ca oranjul sau galbenul pot fi usor de purtat intr-un outfit urban, mai ales daca alegem un pantalon reiat, iar imprimeul in dungi ne atrage atentia asupra avantajelor aduse: dungile verticale vor crea imaginea unei siluete mai inalte, in timp ce dungile orizontale vor avantaja siluetele androgine.

pulover-multicolor  pulover-multicolor

pulover-multicolor  pulover-multicolor-sense

Puloverul pe corp. In ultimii ani, moda s-a jucat cu volumele dupa bunul plac. Sezonul toamna-iarna 2019 ne reaminteste, insa, de modurile in care un pulover pe corp poate schita look-uri feminine indragite de iubitoarele unui stil clasic, dar si a unui stil modern.

Victoria Beckham propune pulovere scurte cu decolteu la baza gatului pe care sa le purtam peste camasi cu guler amplu, in timp ce Prada ne demonstreaza ca o camasa office va arata la fel de bine si purtata sub un pulover cu decolteu adanc in V. Ambele modele pot fi puse in valoare de fuste midi colorate sau florale, pantofii stabilind directia stilistica: stiletto pentru un look business, cizme peste genunchi pentru un outfit elegant, sau pantofi masculini pentru o tinuta statement.

pulover-mulat  pulover-mulat

pulover-mulat-sense  pulover-mulat-sense

Puloverul cu torsade. Pentru fiecare sezon rece, designerii propun noi si noi modele de pulovere. Un model care nu lipseste din nicio prezentare insa este clasicul pulover cu torsade. Avem unda verde in acest final de an spre puloverele cu decolteu la baza gatului sau cu guler inalt, cu maneci cazute sau oversized si o paleta de culori extrem de permisibila.

Un lucru de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un astfel de pulover este ca modelul atrage dupa sine un croi amplu care va arata bine mai ales langa o fusta creion sau scurta, sau langa un pantalon skinny. Daca preferam o fusta midi in A, atunci puloverul cu un croi amplu va pastra un stil chic si modern daca il purtam cu terminatia sub betelia fustei.

pulover-torsade  pulover-torsade

pulover-torsade-sense  pulover-torsade-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.