Primetime Emmy Awards-tendintele sezonului afirmate de celebritati

Ca in fiecare an, ceremonia Primetime Emmy Awards a adus impreuna nume celebre si outfituri sustinute atat de faima personalitatilor care au mizat pe notele moderne ale acestora, cat si de designerii care au subliniat cu aceasta ocazie cele mai elegante si inedite tinute. De la piese romantice si feminine la note clasice sau indraznete, acestea pot inspira orice iubitoare de moda in alegerea unui oufit modern, pliat pe propriul stil.

Rochii feminine cu print floral. Lungi sau midi, rochiile prezentate de celebritati la cea de-a 70-a editie a Primetime Emmy ne demonstreaza inca o data ca acest trend nu va parasi prea curand tendintele si rigorile acestora.

Siluetele petite pot miza pe modele scurte sau asimetrice, in timp ce rochiile in A vor avantaja mai ales femeile care doresc sa mascheze mici imperfectiuni ale taliei sau din zona soldurilor, dar si pe cele care doresc sa adauge volum in zona inferioara. Pentru acest sezon, Dior si Giambattista Valli sunt doar cateva dintre numele celebre care ne incurajeaza sa imbratisam trendul rochiilor florale in nuante inchise si cu detalii precum broderia sparta, volane sau layers.

rochie-flori-dior  rochie-flori

rochie-flori-giambattista  rochie-flori

Galbenul, culoarea vedeta. Anul acesta, nuantele de galben au luat cu asalt podiumurile, fiind regasite in diverse combinatii, de la cele soft la cele statement. Pentru un eveniment elegant, insa, putem alege o rochie galbena uni, matasea, volanele, dar si accentele de volum fiind repere esentiale in traducerea acestor combinatii intr-un trend al sezonului.

Pentru a sublinia nota chic a unei tinute concentrate in jurul unei nuante puternice de galben, putem accesoriza cu o alta culoare statement, movul fiind una dintre cele mai stylish optiuni.

rochie-galbena-emmys  rochie-galbena-emmys

rochie-galbena-emmys  rochie-galbena-emmys

Costume vs salopete stylish. Un costum bine ales poate sublinia atat linia siluetei, cat si un stil modern si increzator. Pentru iubitoarele stilului glam, o culoare precum rozul poate accentua acest stil, efect sporit de un decolteu adanc accesorizat cu un colier lung. Un costum negru, clasic, primeste nota necesara de chic prin alegerea unui blazer lung si a unor pantaloni cu un croi amplu, un model care va fi foarte bine pus in valoare printr-o pereche de pantofi cu toc inalt.

O alternativa a costumului este rochia-costum, un model care se afirma din ce in ce mai des in cadrul evenimentelor mondene. Fie ca alegem un model cu bretele, fie ca mizam pe un model tip blazer, aceasta piesa imbina perfect clasicul cu modernul si pluseaza prin accentuarea taliei si a partii superioare a siluetei.

costum-emmys  costum-roz-emmys

altuzarra  vera-wang

Umeri goi, maneci statement. Daca moda clasica a propus rochiile cu decolteu adanc, rochiile scurte sau pe cele pe corp ca simboluri ale senzualitatii, trendurile ultimilor ani au readus in prim-plan notele subtile si elegante ale stilului feminin.

Astfel, rochiile cu umeri goi sau cele cu maneci transparente au devenit piese must-have pentru evenimentele classy si pentru un look rafinat. Un model pe umeri, cu talia subliniata si un croi pe corp va avantaja siluetele clepsidra, in timp ce acelasi model, insa cu un croi amplu in partea jos, asa cum propune Oscar de la Renta prin rochia rosie maxi, va evidentia siluetele triunghi inversat.

Manecile transparente, fie clasice, fie bufante, aduc de fiecare data o nota usor vintage look-ului creat, broderia si detaliile clasice propunand o accesorizare in acelasi stil: o pereche de pantofi stiletto cu varf ascutit si accesorii fine.

scarlett-johanson  oscar-de-la-renta

rochie-neagra-emmys  rochie-neagra-emmys

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.