Primavara si-a ales rochiile preferate !

Prin jocurile de culori, croiurile din ce in ce mai remarcabile si imprimeurile cu care incercam sa tinem pe cat posibil pasul, tendintele continua sa ne aminteasca faptul ca moda nu permite pauze. Iar in sezonul de tranzitie rochiile isi impun autoritatea asupra stilurilor pe care le iubim.

Rochiile cu decupaje in zona umerilor reprezinta o modalitate ideala de a accesoriza fara a folosi, insa, accesorii per se. Detaliile create prin decupaje aduc o nota sofisticata si moderna, iar alaturi de combinatia alb-negru completeaza un stil fara cusur. Balmain si J. Mendel ne prezinta din lista exemplelor high class care ne taie rasuflarea.

decupaje-umeri- j mendel decupaje-umeri-proenza

decupaje-umeri-balmain   decupaje-umeri

De culori este imposibil sa ne plictisim, cu atat mai mult in lunile de primavara si de vara. Rochiile colorate, uni sau cu imprimeu floral raman simbolul zilelor calde in care asortam imprimeurile sau nuantele tinutei la o stare de spirit la fel de plina de culoare. Coraiul este o propunere inspirata a designerilor care vara ne va ajuta sa scoatem in evidenta bronzul in contrast, in timp ce printul floral scoate orice outfit din rutina cromatica.

rochie-corai-trina turk rochie-corai-

rochie-imprimeu-floral rochie-imprimeu-floral

Rochiile cu drapaje imbina perfect croiul simplist cu pliurile care atrag atentia asupra taliei. Decolteul rotund complimenteaza bustul pronuntat, in timp ce decolteul adanc in V poate flata siluetele androgine. Cu imprimeu sau uni, rochia wrap este unul dintre modelele care echilibreaza perfect simplitatea cu accentele glam.

rochie-drapaje-dita rochie-drapaje

rochie-drapaje rochie-drapaje

Chiar daca moda black&white nu ne este straina, rochiile alb-negru nu isi vor pierde niciodata din efectul maxim dat de tusa eleganta, dar si minimalista. Oscar de la Renta si Dior reinventeaza modelele clasice, introducand detalii precum umerii goi, geometrii si aplicatii. Gentile plic si croiul midi incadreaza stilurile intr-un tot unitar demn de admiratie, ideal pentru ocazii speciale, dar si pentru stilul office.

alb-negru-dior alb-negru-oscar-de-la-renta

elegant2 elegant

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.