Primavara se asorteaza in roz&bleu

Nuantele deschise de roz si albastru sunt doua dintre cele mai feminine repere cromatice ale unei tinute, indiferent de stilul acesteia, iar primavara reprezinta scena principala de manifestare stilistica.

Purtate alaturi de piese bleumarin, nuantele deschise de albastru (bleu, albastru ciel) pot compune cromatica ideala pentru o tinuta office. Pentru o accesorizare moderna, rozul pastel si bejul incalzesc tonul tinutei, iar daca includem ca piese principale o bluza cu maneci ample sau un top cu umeri decupati, outfitul primeste notele relaxate ale unei tinute de oras.

   

bluza-bleu-sense  bluza-bleu-sense

Combinatia cu negru sau alb este la fel de corecta, iar topurile cu guler sal sau cu funde aplicate se afla printre preferintele stilistilor. Albastrul inchis va compune o tinuta clasica alaturi de piese sau detalii negre, in timp ce albastrul deschis coopereaza cu piese albe pentru un outfit de o eleganta subtila. Pentru o tinuta de serviciu, camasile albastre pot fi purtate cu fuste sau pantaloni albi sau negri, iar accesoriile fine sporesc eleganta cromatica.

  

  

Nuantele de gri, de la cele mai inchise la gri melange sau grej compun alaturi de piese roz deschis outfituri elegante, iar accesorizarea cu argintiul se afla in topul recomandarilor cromatice. Desi sezonul acesta accentul este pus pe maneci bufante sau gulere de tip sal, o piesa basic poate duce la crearea unei tinute office la fel de elegante si de moderne.

    bluza-roz-sense

La fel de corecta pentru o tinuta de birou este si alaturarea pieselor albe sau negre, multitudinea de combinatii permitand stiluri clasice cu fuste creion, dar si stiluri boeme si relaxate cu fuste plisate, acestea din urma avantajand in special persoanele cu o silueta triunghi inversat.

    

  

Intrucat cele doua nuante pastel aduc aceeasi nota feminina unui outfit, formarea unei tinute in roz-bleu primeste un accent dublu de eleganta. Poate fi vorba despre piese uni, dar si despre piese cu imprimeu. Spre exemplu, un top roz si o fusta albastra cu imprimeu, sau un top cu imprimeu floral si o fusta bleu ciel. O a treia culoare din gama rosu-galben sporeste nota calda a tinutei, aducand o nota relaxata, ideala pentru un look de oras.

  

  top-roz-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.