PRETTY WOMAN

View Gallery
16 Photos
PRETTY WOMAN
Agatha

PRETTY WOMAN
Agnes B

PRETTY WOMAN
Aisha

PRETTY WOMAN
Ami

PRETTY WOMAN
Andda

PRETTY WOMAN
Dory

PRETTY WOMAN
Ink Touch

PRETTY WOMAN
Iris

PRETTY WOMAN
Isabel

PRETTY WOMAN
Medea

PRETTY WOMAN
Minna

PRETTY WOMAN
Natacha

PRETTY WOMAN
Petra

PRETTY WOMAN
Tamy

PRETTY WOMAN
The Red Rose

PRETTY WOMAN
Vanda

Vara este, cu siguranta, anotimpul tau preferat, mai ales daca iti plac rochiile si printurile florale, vesele si cochete, in perfecta armonie cu nuantele superbe ale florilor de sezon.

Iris

Pretty Woman este numele colectiei capsula, create de catre designerul  Andreea Tincu pentru brandul romanesc Sense. Aceasta marca este produsa exclusiv in Romania, in fabricile proprii, si constituie o prezenta constanta in moda romaneasca. Brandul lanseaza patru colectii mari pe an, impartite la randul lor in mai multe linii-capsula. Piesele vestimentare pot fi achizitionate din  reteaua proprie de magazine sau din magazinul online, in care poti admira noutatile saptamanale, poti achizitiona modelele din magazine sau poti afla tendintele sezonului (www.fashionsense.ro ).

Dory

      Pretty Woman este colectia ta, atunci cand te regasesti  in liniile ei delicate si in cromatica sweety. Rochia este, fara discutie, piesa favorita a oricarei femei, iar modelele acestei grupe sunt mai mult decat diverse, datorita croiurilor si printurilor. Nuantele pastelate din rochiile de viscoza sunt perfecte pentru grafica din imprimeuri,  inspirate din tendinta flowers, in timp ce compozitiile fine  amintesc de frumusetea stampelor japoneze.

Materialele utilizate sunt high-quality, fiind importate de la fabrici importante europene. Poti alege modelele cu plii in talie, modelul Dory, cu un clos bogat, care iti subtiaza talia, sau modelul Agatha, minimalist, accesorizat cu banda grosgrain contrast.  Iti va placea si fusta Natacha, cu o combinatie de menta imprimata cu flori micute, intens colorate, tip botanical trend.

Agatha

Nuantele de roz delicat sunt armonios imbinate cu accentele blue serenity, iar galbenul luminos, de vara, se contopeste cu portocaliul intens sau este estompat de nuantele albastre, navy si ceruleum. Poti purta aceste rochii la evenimente speciale, dar si casual, accesorizate fin.

Minna

Tot pentru ocazii, potrivite sunt modelele din matase naturala- rochia Ink Touch cu accent negru in talie si bluza Ami cu fundita delicata in decolteu. Iti vor placea printurile feminine, delicate.

Alta varianta ar fi rochia Vanda, din material imprimat cu motiv lace, sau rochia din dantela hot pink, cu un croi clasic si elegant, cu care nu poti da gres la un eveniment deosebit.

Aisha

Rochia navy cu terminatii in tehnica laser este foarte chic, are o anumita pretiozitate si un croi cambrat, cu decolteu „barcuta”, preferat de multe vedete la evenimentele red carpet, pentru aerul sau retro-chic. In aceeasi familie de blue trend, ai si varianta reusita a setului cu jacheta cambrata si rochie in clini, combinatie dungi- flori, o tendinta importanta in aceasta vara.

Orice pretty woman trebuie sa poarte  rosu, culoarea iubirii si a vietii traite intens. Vei adora modelul cu maneci  kimono si centura obi stilizata, care accentueaza inteligent talia si lungeste silueta.
The Red Rose

Vara este anotimpul cand te simti iubita si rasfatata. Iti place soarele, iubesti vacantele si cochetezi cu printurile delicate. In ambele cazuri, in colectia Sense vei gasi ceea ce ti se potriveste pentru un look estival perfect!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.