Polka dots-imprimeul in tendinte pentru orice stil

In apropierea noului sezon, designerii se intrec in a ne convinge care sunt tendintele esentiale din a doua parte a anului 2019. Iar daca anumite croiuri si piese vestimentare sunt alese in functie de silueta, imprimeurile in trend pot fi introduse in orice garderoba.

Moda toamna-iarna 2019 pastreaza imprimeul in buline in topul trendurilor usor de urmat, si ne permite sa cream cu ajutorul acestora look-uri classy, elegante, tinute casual, dar si outfituri business, ideale pentru orele petrecute la serviciu.

Ducandu-ne cu gandul la stilul chic frantuzesc, bluzele cu imprimeu polka dots pot fi purtate in numeroase combinatii si vor descrie de fiecare data o aparitie boema, feminina si mai ales moderna.

Daca dorim sa schitam un look rafinat, bluzele albe cu buline negre sunt printre cele mai potrivite alegeri, iar stilul in tendinte va fi subliniat de un model cu maneci supradimensionate sau cu funda la guler. O bluza polka dots pe corp va fi cu atat mai bine evidentiata prin asortarea cu o pereche de pantaloni cu un croi amplu, insa nu trebuie sa uitam nici de clasicul duo top alb negru cu buline-fusta rosie cu pliuri. Un astfel de outfit va accentua un stil feminin, romantic, desprins din moda pariziana.

bluza-buline  bluza-buline

bluza-buline  bluza-buline-sense

O pereche de pantaloni cu buline poate fi purtata in orice context, iar in acest sezon croiurile in tendinte ne permit numeroase combinatii. Pentru un look office, pantalonii evazati cu talie inalta sunt una dintre cele mai chic optiuni, in timp ce pentru un stil casual de zi putem miza pe combinatia dintre pantalonii polka si un top cu dungi.

Iar pentru ca designerii ne propun mai ales modele intr-un duo alb-bleumarin sau alb-negru, nu trebuie sa omitem accesoriile sau piesele colorate cu care ii vom purta pentru tinute cat mai personalizate. Accesoriile rosii, galbene sau oranj vor evidentia cromatica, insa si un top sau un blazer intr-una dintre aceste culori va crea acelasi stil de efect.

pantaloni-buline  pantaloni-buline

pantaloni-buline  pantaloni-buline-sense

Rochia maxi cu buline este un manifest de stil, indiferent daca alegem un model de zi sau pentru un eveniment elegant. Celebritati ca Amber Heard sau Katherine Middleton opteaza pentru combinatia clasica alb-bleumarin si accentueaza prin modelele alese rafinamentul oferit de un croi tip camasa cu talia subliniata.

Daca o astfel de rochie va sublinia mai ales o silueta inalta si subtire, modelele pana la genunchi pot fi purtate la fel de corect si de catre femeile cu o silueta petite. Kate Moss ne arata cum o rochie rosie polka dots va primi o nota si mai chic prin accesorizarea cu un brau negru in talie, fiind astfel ideala pentru un stil casual de zi sau de seara, alegerea unui model intr-o nuanta de rosu pregandindu-ne in stil pentru orice context social.

rochie-buline  rochie-buline

rochie-buline  rochie-buline

rochie-buline-sense  rochie-buline-sense

In crearea unui stil office, cea mai la indemana varianta este rochia midi cu buline intr-o combinatie clasica de culori ca alb-negru sau alb-bleumarin. Amal Clooney demonstreaza cat de usor poate fi accesorizat un astfel de model cu o geanta neagra clasica si o pereche de pantofi in ton, iar daca dorim sa plusam prin note moderne, putem alege modele cu volane, maneci bufante sau de tip camasa.

O camasa polka dots purtata cu o pereche de pantaloni evazati va crea acelasi look rafinat, mai ales daca accesorizam cu o pereche de pantofi statement, asa cum face Anne Hathaway. O modalitate mai indrazneata si la fel de chic de a include un top cu buline intr-o tinuta business este asortarea acestuia cu o pereche de pantaloni intr-o culoare statement ca roz sau galben si cu un croi amplu sau cu talie inalta.

rochie-buline 

bluza-buline  bluza-buline

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.