Polka dots – imprimeul care ne ajuta sa obtinem cele mai feminine tinute

Nicio vara fara polka dots! Aceasta pare sa fie deviza celor mai mari case de moda si a celor mai populare fashion icons in ultimii ani. Un imprimeu in aparenta minimalist, printul in buline subliniaza un stil feminin si modern care poate aduce numeroase avantaje nu doar look-ului creat, ci si siluetei.

Unul dintre cele mai trendy moduri in care putem purta piesele cu buline este mix-ul in doua culori. Carolina Herrera exemplifica foarte bine acest reper in moda primavara-vara 2019 prin asortarea unui top alb cu buline negre unei fuste intr-o cromatica opusa: negru cu imprimeu alb. Aceeasi directie stilistica a contrastului o urmeaza si Tbilisi in rochiile midi vaporoase pe care ni le propune pentru sezonul cald.

Putem asorta astfel cu incredere doua piese in buline pentru crearea unui outfit casual sau pentru schitarea unei tinute office, de birou, daca tinem cont de acest truc stilistic si accesorizam cu pantofi intr-o singura culoare.

imprimeu-polka-dots-tendinte  imprimeu-polka-dots-tendinte

imprimeu-polka-dots-tendinte  imprimeu-polka-dots-tendinte

Stilul casual chic este unul dintre cele mai populare, iar trendul polka dots ne ajuta sa schitam look-uri de zi in tendinte fara niciun efort. Putem alege o fusta midi vaporoasa cu acest imprimeu si un tricou uni intr-una dintre cele doua culori ale fustei, dar putem la fel de usor miza pe un top cu buline asortat unei perechi de jeansi drepti sau evazati.

Pentru a include tendintele sezonului primavara-vara 2019 si intr-un outfit office, este suficient sa alegem perechea preferata de pantaloni clasici si un top cu buline in culoarea acestora.

fusta-buline-tendinte  bluza-buline-tendinte

bluza-buline-tendinte  bluza-buline-sense

Imbinarea a doua tendinte nu mai este de mult o nota descriptiva doar pentru fashionsite. Orice iubitoare de moda, indiferent de stilul abordat, poate jongla cu trendurile pentru a obtine cele mai chic tinute.

In acest an, putem alege, de exemplu, un top cu buline si cu umeri goi sau cu maneci transparente, doua dintre cele mai relevante trenduri ale momentului. Pentru a sublinia o tusa eleganta, feminina, putem alege fie un top, fie o rochie cu imprimeu polka dots si volane, piese perfecte atat pentru un outfit casual, cat si pentru o tinuta business chic.

bluze-volane-decupaje  bluza-buline-maneci-transparente

rochie-buline-polka-volane  bluza-buline-polka-volane-sense

Includerea imprimeului in buline pe lista trendurilor must-have pentru un outfit modern de birou devine din ce in ce mai usoara odata cu noile viziuni ale designerilor.

Max Mara propune costume polka dots cu sacouri lungi si pantaloni crop, in timp ce regina Letizia demonstreaza cum o bluza in buline poate transforma orice outfit basic intr-unul elegant, cu tuse usor formale. O alta modalitate de a purta o piesa cu acest imprimeu intr-ul look office este mizarea pe un top cu buline in doua culori discrete si asortarea cu o fusta sau un pantalon intr-o culoare statement ca roz sau galben.

costum-buline-polka  bluza-buline-polka

bluza-buline-polka  bluza-buline-polka-sense

O inspiratie mereu binevenita o primim din partea celebritatilor care exemplifica felul in care o rochie cu buline poate fi potrivita oricarei siluete.

Cu o inaltime de 1.80 m si o silueta de tip dreptunghi, usor androgina, celebra actrita Nicole Kidman alege rochii lungi cu guler, modele potrivite mai ales femeilor inalte. Pliurile si gulerul amplu sunt ideale pentru acelea dintre noi cu o astfel de silueta, iar centura in talie pentru o rochie cu imprimeu polka dots este necesara chiar si pentru siluetele subtiri.

Daca dorim sa schitam un look de zi, usor de purtat in orice context, este suficient sa alegem o rochie midi cambrata cu maneci ample, in timp ce evenimentele mondene, de tip cocktail, ne permit sa alegem rochii cu buline si volane ample sau cu detalii transparente.

rochie-bulina-polka-tendinte  rochie-bulina-polka-tendinte

rochie-bulina-polka-tendinte  rochie-bulina-polka-tendinte

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.