Piesele office pentru noul sezon

Ne apropiem rapid de un nou sezon, de o noua abordare stilistica si de o garderoba ce se cere reinnoita. Iar stilul office, cu tusele sale clasice si totusi moderne, este unul dintre cele spre care trebuie sa ne indreptam atentia in mod special. De ce? Pentru ca piesele office nu sunt doar parte a unui look pe care ne bazam in timpul petrecut zilnic la birou, ci si articole atemporale, de o eleganta care promite sa nu se demodeze niciodata. Care sunt, deci, aceste piese pe care trebuie sa ne bazam in noul sezon?

Topurile bej-roz pastel sunt printre cele mai feminine si pot crea tinute classy cu fuste si pantaloni albi sau albastru deschis. Cele cu un croi usor amplu si cu maneci oversized pot fi purtate in croiuri scurte cu o pereche de culottes, in timp ce modelele clasice creeaza un look armonios si corect cu pantaloni conici. In aceste culori nu putem da gres atunci cand vrem sa schitam un outfit de birou, iar accesorizarea in tonuri de alb, maro sau auriu este ideala.

top-bej  top-bej

top-bej  top-bej-sense

Daca rochiile cu imprimeu pot fi relativ dificil de ales perfect in acord cu diverse tipuri de silueta pentru a nu fi in dezavantajul nostru, rochiile uni sunt o varianta chic si usor de asortat. Putem opta pentru modele bodycon, pe corp, intr-o nuanta de albastru la care putem asorta genti oranj sau bej, dar si pentru piesa IT  a verii: rochia sacou. Cu un croi clasic sau asimetric, aceasta aduce stilul office la un apogeu stilistic. Iar geanta neagra in linii drepte, clasice si pantofii cu toc inalt completeaza perfect look-ul.

rochie-uni  rochie-uni-sense

rochie-uni-blazer  rochie-blazer-uni-sense

Fustele conice pot fi cea mai buna optiune pentru persoanele cu o silueta clelpsidra. Modelele cu talie inalta raman in top, iar stilistii recomanda sa le purtam cu topuri pe corp, cu terminatia ascunsa de talia fustei, sau cu camasi oversized dintr-un material fin, purtate in acelasi stil. Un outfit de birou poate fi usor creat cu o astfel de fusta si un top uni.

Daca tinuta este formata in cromatica alb-negru, o pereche de pantofi colorati pot aduce tusa de culoare necesara. Daca aceasta urmeaza, insa, un tipar multicolor, este indicat ca pantofii sa fie intr-o culoare deja prezenta in cromatica fustei.

fusta-conica-neagra  fusta-conica-neagra-sense

fusta-conica-kerr  fusta-conica-sense

Blazerul alb sau negru este, in continuare, piesa care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba. Cum putem aduce o tusa moderna acestor modele clasice? Optand fie pentru un model crop, fara revere, fie pe un model clasic, dar intr-un croi lung.

Modelele scurte le putem purta cu rochiie in A sau cu fuste cu talie inalta, in timp ce sacoul lung este indicat sa il purtam cu piese pe corp.

sacou-alb  sacou-alb-street

sacou-alb-sense  sacou-negru

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.