Piesele care anunta inceputul unui nou sezon

Inceputul unui sezon aduce de fiecare data tendinte noi si, odata cu acestea, intrebarea “Cum le putem imbina cat mai corect si mai armonios?”. Indiferent de schimbarile modei, raspunsul este de fiecare data acelasi: urmand cateva repere de baza si lasand stilul personal sa completeze tinuta.

Pentru primavara lui 2017, stilul office devine mai fresh, iar nuantele de gri sau cele pastel inlocuiesc cu succes clasicul duo alb-negru. Fustele creion gri, cu un imprimeu discret, reprezinta o piesa care poate transforma o tinuta office clasica intr-una moderna. Combinatia gri-roz isi pastreaza statutul in ierarhia combinatiilor cromatice recomandate pentru tinutele de birou, iar o bluza alba uni sau o camasa cu dungi pot intregi perfect tinuta. Un astfel de model de fusta avantajeaza in special siluetele slim sau clepsidra, iar un model cu talie inalta poate constitui un plus adus unei siluete petite.

fusta-gri-aniston fusta-gri-office

fustă-office-sense fustă-office-sense

Bluzele cu maneci bufante raman un trend puternic si in acest sezon, fiind o tusa glam a tinutelor de oras, dar si un accent modern adus unui look de birou, asa cum exemplifica Hellessy prin combinatia bleu ciel- gri. Iar daca un material fin vine in completarea modelului, efectul de feminitate glam devine garantat. Pentru echilibrarea volumelor este recomandata alaturarea unei piese cu o croiala cambrata si o accesorizare cu atat mai subtila cu cat modelul este mai amplu.

maneci-bufante maneci-bufante-Hellessy-2017

mâneci-bufante-sense mâneci-bufante-sense

Nuantele de albastru si-au facut loc printre sugestiile designerilor precum Nina Ricci sau Elisabeta Franchi, iar modelele propuse sunt potrivite atat tinutelor formale cat si celor office sau casual. Combinatia albastru deschis-roz pal pastreaza o tusa clasica, in timp ce o nuanta puternica de albastru alaturi de oranj creeaza o tinuta imposibil de ignorat. Un avantaj in plus al pantalonului albastru uni? Poate fi purtat atat cu o piesa intr-o singura culoare cat si cu un articol cu imprimeu.

pantaloni-bleu Pre-Fall 2017 Nina Ricci Elisabetta Franchi

pant col pantal col2

Rochia cu maneci lungi ajuta la realizarea trecerii de la sezonul friguros spre cel estival, iar modelele primaverii se pot adapta oricarui stil. Modelele cu print floral, in culori puternice, sunt ideale in crearea unei tinute elegante, iar accesorizarea in ton cu o geanta plic si o pereche de pantofi cu toc definitiveaza stilul. O rochie cu model abstract, realizata dintr-un material fluid si purtata impreuna cu o geanta oversize schiteaza un outfit relaxat si usor de adoptat atat intr-o tinuta eleganta cat si pentru un look casual chic.

rochie-maneci-lungi rochie-maneci-lungi

rochie-maneci-lungi-sense rochie-maneci-lungi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.