Piesele Armani care ne pot inspira outfiturile de zi cu zi

Colectia Armani pentru sezonul primavara-vara 2018 propune iubitoarelor de moda piese, imprimeuri si croiuri care pot fi adoptate atat in tinute de zi, cat si in outfituri elegante de seara, sau chiar de serviciu. Imbinand moda anilor 80 cu stilurile moderne, colectia efervescenta a designerului italian surprinde totodata prin accesorii si nuante vibrante care ofera personalitate si feminitate tuturor tinutelor create.

Atat fustele mini in A cat si bluzele cu un croi lejer atrag atentia prin imprimeurile in dungi colorate. Pentru a evidentia nuantele imprimeurilor, Armani asorteaza aceste piese cu topuri, respectiv cu fuste si jachete negre. Ideale atat pentru tinute de zi, cat si pentru outfituri de seara, fustele si bluzele in dungi colorate primesc un boost stilistic prin cerceii oversized si pantofii cu toc asortati cromatic cu topurile alese.

fusta-pliuri-armani  fusta-dungi-armani

bluza-dungi-armani  bluza-dungi-armani

Scute sau lungi, jachetele colorate Armani pentru acest sezon atrag prin culori puternice precum rosu sau turquoise, dar si prin imprimeuri multicolore. Pentru tinutele de zi, jachetele scurte peplum in nuante de rosu sunt purtate cu piese negre sau roz pentru a se plia perfect pe unul dintre trendurile de baza ale acestui an: combinatia roz-rosu.

Pentru un outfit de birou, jachetele scurte tip sacou sunt alaturate fustelor negre pana la genunchi, iar gentile mici intr-un asentiment cromatic cu jachetele sau topurile alese accentueaza o tinuta moderna.

Armani aduce combinatiile cromatice si jocurile de imprimeuri la un nou nivel prin jachetele lungi purtate fie cu rochii mini, fie cu pantaloni pana la glezna, promitand astfel outfituri indraznete si joviale, perfecte pentru iesirile din sezonul estival.

jacheta-colorata-armani  jacheta-colorata-armani

jacheta-colorata-armani  jacheta-colorata-armani

O piesa asociata de cele mai multe ori cu outfituri relaxate de vara, pantalonii scurti propusi in acest sezon de Armani sunt o carte de vizita pentru stilurile elegante. Negri, cu aspect satinat si un croi usor amplu, acestia primesc o nota in plus de rafinament prin topurile lungi in culori pastel care completeaza tinuta.

Un model recomandat mai ales persoanelor care doresc sa aduca un plus de volum in zona soldurilor, pantalonii Armani pot fi purtati la evenimente glam cu genti mici colorate, sandale cu barete fine si centuri late care vor accentua talia.

pantaloni-scurti  pantaloni-scurti-armani

Iubitoarele stilurilor vintage primesc acum un nou motiv de a sarbatori sezonul cald: rochiile cu maneci bufante si umeri subliniati. Iar Armani aduce in prim plan modele care pot fi purtate indiferent de silueta. Astfel rochiile cu maneci ample si croi drept avantajeaza persoanele cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), in timp ce modelele cu fusta in A sunt ideale persoanelor cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste).

Pentru un look mai lejer, rochiile cu un umar gol pot fi purtate atat ca outfit de zi, cu balerini sau sandale, cat si ca tinuta de seara cu cercei lungi colorati, genti plic si botine cu toc.

rochie-maneci-bufante  rochie-armani

rochie-armani  rochie-armani

Vara aceasta, outfiturile Armani ne ofera posibilitatea de a include doua stiluri intr-o singura tinuta prin rochii negre cu aplicatii sau insertii cu imprimeu floral. Negrul defineste latura clasica a rochiei, in timp ce insertiile din material vaporos, multicolor, aduc o nota boema. Pentru a ne asigura un outfit ca la carte, putem asorta cu genti mici si sandale cu barete intr-una dintre culorile imprimeurilor.

rochie-armani  rochie-armani

rochie-armani  rochie-armani

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.