Piese in culorile toamnei si cum le accesorizam corect

In sezonul toamna-iarna 2018, culorile continua sa respecte directiile stilistice specifice, iar nuantele pamantii iau cu asalt podiumurile si isi impun din nou suprematia. Impreuna cu o accesorizare corecta, o piesa intr-una dintre culorile sezonului de tranzitie promite un outfit modern, stylish si imposibil de ignorat.

Tinutele oranj, indiferent de nuanta culorii, descriu stiluri moderne si feminine, iar accesorizarea poate incadra outfitul fie intr-o zona a clasicului, fie intr-una perfect acordata sezonului.

Putem alege, astfel,  rochii midi sau lungi cu maneca lunga, decolteul fiind cele care decide felul in care vom accesoriza. Daca optam pentru o rochie cu un decolteu rotund, atunci un colier statement la baza gatului in nuante rosu-burgund va accentua cromatica tinutei, in timp ce o rochie fara decolteu ne va permite sa ne indreptam atentia asupra gentii sau a pantofilor. Pentru acest sezon, Tory Burch propune sa asortam rochia oranj cu pantofi si genti albe pentru a da o nota clasica look-ului creat, insa putem opta, la fel de corect, si pe o nuanta apropiata de oranj.

rochie-oranj-pucci  oranj-burch

rochie-oranj-sense  bluza-sense-oranj

O culoare calma si subtila, bejul necesita un accesoriu intr-o nuanta puternica pentru a obtine un look modern si un stil vintage-clasic. Daca intr-o tinuta de serviciu putem asorta cu usurinta topurile bej cu o pereche de pantaloni clasici negri, rochia intr-o astfel de culoare primeste un plus de personalitate cu ajutorul accesoriilor de un galben sau rosu aprins.

Putem alege o rochie midi pe care sa o purtam cu cizme lungi intr-o nuanta de maro, dar si cu o pereche de pantofi rosii, stilul fiind hotarat in aceste situatii de croiul rochiei. Iar pentru acest sezon putem opta pentru eleganta rochiei cu guler inalt si un croi in A, dar si pe notele casual ale rochiei-camasa cu nasturi si un croi usor oversized.

rochie-bej-roksanda  rochie-bej-rejina

bluza-bej-sense  bluza-bej-sense

Daca primavara putem miza pe nuantele pastel, iar vara pe verdele puternic, toamna este sezonul pieselor khaki. Daca dorim sa adaugam volum in zona pieptului, dar si note moderne tinutei, putem alege o rochie cu volane in jurul decolteului. La fel de chic vor fi si rochiile in carouri sau cele din dantela, in stilul Valentino, iar accesoriile bej, maro sau Burgundy vor evidentia atat cromatica tinutei, cat si un stil corect.

Pentru un stil office, fustele midi plisate sau doar usor ample vor schita o tinuta stylish cu un top intr-una dintre aceste culori, dar si cu topuri in nuante diferite de verde.

rochie-verde  rochie-verde

rochie-verde-valentino  fusta-verde-sense

Rosul este in sezonul de tranzitie o culoare de referinta si o imagine a unui stil statement si extrem de chic. Pentru a respecta trendurile momentului, putem alege o rochie cu pliuri sau cu maneci din voal, dar si un model usor amplu si cu maneci lungi.

Ghetele sau cizmele rosii, fie in aceeasi nuanta cu a rochiei, fie intr-o nuanta diferita, sunt pentru designeri cele mai potrivite variante de accesorizare. Ce au in comun acestea? Un design minimalist care depaseste linia gleznei, un varf ascutit si o culoare care nu mai cere nicio alta accesorizare.

Pentru o abordare mai office a pieslor de un rosu puternic putem opta pentru un top din tricot asortat unui pantalon negru sau bleumarin, dar si o rochie in A purtata cu stiletto si o geanta tote.

rochie-rosie  rochie-rosie-tibi

bluza-rosie-sense  rochie-rosie-sense

Nuantele de mov sunt printre cele mai potrivite pentru a ne atrage atentia asupra sezonului toamna-iarna, iar designerii ne sugereaza sa experimentam stiluri diferite. Asortand rochia mov cu cizme albe lungi, obtinem un outfit chic de oras, umerii oversized fiind atat un detaliu care ne aminteste de moda vintage, cat si un aliat al femeilor cu o silueta triunghi.

Pentru un look office putem miza cu incredere pe o rochie violet inchis cu un guler clasic, pantofii maro fiind, asa cum sugereaza Rochas, una dintre cele mai potrivite variante de accesorizare. Alegand un top sau un cardigan mov deschis (lila), obtinem cu usurinta un look casual alaturi de o pereche de jeansi albastri, in timp ce topurile mov inchis (violet) vor schita un look chic daca alegem sa le purtam cu jeansi bleumarin.

rochie-imprimeu  rochie-mov-rochas

rochie-mov-rochas  jacheta-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.