Piese esentiale pentru un stil versatil

Inceputul sezonului de toamna ne grabeste in alegerea unor piese care sa aduca un suflu nou garderobei. Respectand tendintele anului 2019, ne putem indrepta atentia spre anumite repere stilistice, tinand cont de una dintre regulile de baza ale iubitoarelor de moda: piesa ideala este aceea care ne permite sa o includem in cel putin trei tinute si doua stiluri diferite.

Rochia asimetrica, prezenta in trendurile toamnei, dar si pe lista de must-have din anii anteriori, ne ajuta, in functie de croi si cromatica, sa cream un outfit elegant, casual sau office, promitand de fiecare data un look modern.

O tinuta compusa dintr-o rochie asimetrica de tip camasa si o pereche de pantofi stiletto clasici este ideala pentru orele petrecute la birou, mai ales daca optam pentru un model alb-negru. Rochia de tip bluza, purtata peste o pereche de pantaloni usor evazati va sublinia un stil modern, demn de o iesire de catwalk, in timp ce un model cu buline sau cu guler inalt accentueaza eleganta care ne va recomanda odata cu fiecare iesire.

rochie-asimetrica  rochie-asimetrica

rochie-asimetrica  rochie-asimetrica-sense

Daca nu am introdus in garderoba o piesa living coral, culoarea anului 2019, moda toamna 2019 ne demonstreaza ca nu este inca tarziu sa o facem. In zilele reci putem opta pentru o bluza corai tricotata, in timp ce temperaturile ridicate ne permit sa alegem una dintre cele mai chic si mai feminine combinatii: fusta corai in A si un top alb.

Pentru un stil office, fusta creion si un top intr-o nuanta apropiata de corai compun un duo elegant si in acelasi timp in tendinte. Femeile cu o silueta triunghi vor putea profita de trendurile anului 2019 si sa aleaga un top cu volane la maneci, in timp ce femeile cu o silueta triunghi inversat vor fi avantajate de un top pe corp si o fusta in A.

corai-alb-2019  corai-alb-2019

corai-alb-2019  corai-2019

corai-sense  corai-sense-2019

O piesa care echilibreaza perfect stilul clasic si elegant cu notele moderne si glamul frantuzesc, topul cu buline poate fi purtat in sezonul de tranzitie in orice tip de outfit, iar combinatiile cromatice sunt nenumarate.

Alegand un top alb-negru, putem asorta cu o fusta sau un pantalon intr-una dintre aceste non-culori pentru un look office, dar si cu o piesa uni intr-o culoare statement pentru a obtine un stil glam de oras. Rochia cu buline, la fel de versatila, ne ajuta cu note chic intr-o tinuta de serviciu, iar detaliile ne pot ajuta sa accentuam stilul preferat. Astfel, o rochie asimetrica sau cu volane va descrie un outfit modern, accesoriile colorate ne pregatesc pentru o iesire glam, iar modelele vaporoase ne pot insoti in iesirile casual de zi.

buline-2019  buline-2019

buline-2019  rochie-buline-2019

Trendul pliurilor si volanelor a devenit in ultimii ani un must-have, iar designerii s-au asigurat ca si in sezonul de tranzitie ne putem bucura de un stil feminin cu ajutorul jachetelor cu volane la maneci sau a topurilor cu volan la decolteu.

Daca optam, insa, pe varianta clasica a topului cu pliuri sau volane, putem alege un model uni in A, pe care sa il purtam cu o pereche de pantaloni drepti sau conici, obtinand astfel o tinuta office de o eleganta subtila. Pentru o iesire care nu ne limiteaza in jonglarea cu printuri si culori, topurile multicolore cu pliuri la maneci sunt printre cele mai chic optiuni, aducand cu sine avantajul asortarii cu o piesa in oricare dintre culorile imprimeului.

bluza-volane-2019  bluza-volane-2019

bluza-volane-roz-sense  bluza-volane-roz-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.