Piese esentiale in noul sezon

Noul sezon a sosit cu multe surprize placute pentru fashioniste. Culorile puternice, printurile colorate si atitudinea optimista sunt must-uri in vara lui 2021. In acest sezon, trebuie sa lasi la o parte tonurile neutrals si sa faci loc unor piese cu foarte multa personalitate, care te vor incarca de energie pozitiva. De la gentile super colorate si pana la rochiile tea party romantice, descopera toate piesele care nu trebuie sa iti lipseasca in aceasta vara din garderoba.

 

 

Topurile Boho

Sursa principala de inspiratie a sezonului sunt anii ’70. Topurile boho, in stil hippie, sunt foarte trendy, in special cele cu printuri colorate. Elementele esentiale ale unui top boho sunt manecile cu volum si patternurile florale/vegetale sau albe cu detalii interesante.

 

https://fashionsense.ro/product/8888-bluza-din-satin-fleur-bleu

 

https://fashionsense.ro/product/8714-camasa-bumbac-alexis-alb

Sandalele Open-Toe

Sandalele Open-Toe de la Bottega Venetta sunt in topul preferintelor tuturor fashionistelor. Se poarta tocul subtire mediu sau tip flats. Este esential sa optezi pentru open-toe cu forme arhitecturale, structurale pentru un look super trendy.

Sandalele Open-Toe stil Bottega se potrivesc cu toate tipurile de outfituri. Le poti purta ziua, dar si seara si vei arata la fel de chic.

Pantalonii Wide Leg

Pantalonii cu talie normala, sau chiar joasa, wide leg, baggy si boyfriend sunt in. Nu doar ca sunt foarte comozi, in comparatie cu cei skinny, dar avantajeaza toate siluetele. Pentru a creat un efect de alungire a corpului, poarta-i impreuna cu tocuri, iar pentru un look relaxat alege sa ii asortezi impreuna cu o pereche de balerini.

https://fashionsense.ro/product/9014-fusta-pantalon-bonny-albastru

Posete colorate

Vara aceasta se poarta gentile colorate tip clouch, supradimensionate sau cu bareta mini, in stilul celor din anii 2000. Cele mai hot culori sunt roz fuchsia, orange, galben si albastru.

 

 

Rochii tea party

Rochiile din materiale eco, cu imprimeuri care sa te duca cu gandul la un picnic de vara, nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Lungimile preferate sunt 7/8 sau  mini. Pentru un accent cool, asorteaza rochia cu o geaca de denim colorata.

https://fashionsense.ro/product/8857-rochie-imprimata-musette-verde

https://fashionsense.ro/product/8858-rochie-imprimata-musette-bej

Ochelari de soare clasici

Niciodata nu trebuie sa subestimezi importanta unei perechi de ochelari. Sunt esentiali in special in zilele in care nu ai timp sa te machiezi si pot sa transforme un outfit basic intr-un look super cool.  Pentru a alege perechea perfecta de ochelari de soare, cauta inspiratie in colectiile Celie, Saint Lauren si Gucci.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.