Pe locuri, fiti gata, spre dungi !

Fiecare imprimeu sau model in parte ne duce cu gandul direct spre ocaziile in care il putem purta cel mai bine sau spre stilurile pe care ne va ajuta sa le punem in valoare. Tusele florale ne trimit spre iesiri relaxate de weeekend, accesorizate cu o vreme la fel de florala, accentele grafice se potrivesc minunat contextelor semi formale, bulinele ne poarta spre stiluri feminine, in timp ce dungile ne paveaza drumul spre zile casual, relaxate.

Dungile verticale sunt, in primul rand, prietenele acelora dintre noi care vor sa castige centimetri in inaltime. O pereche de pantaloni cu imprimeu in dungi va creea aceasta iluzie optica, iar talia inalta si o bluza scurta sau cu terminatia sub talia pantalonilor contribuie la acest efect.

pantaloni dungi pantaloni dungi 2

Fustele cu imprimeu in dungi contribuie la diverse schite stilistice, iar detaliile de care trebuie sa tinem cont devin mai numeroase. Primul lucru pe care trebuie sa il retinem este ca o fusta in dungi colorate va arata cel mai bine alaturi de o bluza uni. Albul este o varianta cat se poate de potrivita, cu atat mai mult daca se regaseste si in culoarea fustei. Totusi, daca doriti sa ii asortati o bluza cu imprimeu, alegeti un imprimeu diferit ca marime. Astfel incat, daca doriti sa va mandriti cu o fusta in dungi late, asortati la o bluza cu imprimeu mic, discret. Polka dots poate fi o alegere cat mai apropiata de zona permisa a imprimeurilor. De asemenea, nu uitati sa evidentiati talia printr-o centura sau prin purtarea bluzei sub talia fustei. Cu atat mai mult daca aceasta urmeaza un croi in A si o lungime midi.

fusta dungi fusta dungi fusta dungi fusta dungi

O bluza sau o camasa in dungi poate lucra in favoarea ta asortata cu atentie. Denimul, prin nota casual care il reprezinta, poate fi o idee foarte buna pentru o tinuta relaxata. Daca alegeti varianta unei bluze cu imprimeu orizontal, ar fi bine ca aceasta sa urmeze un croi cambrat. Stilul normcore permite acum asortarea croiurilor drepte, baggy, situatie in care o pereche de pantofi cu toc sau un accesoriu colorat ori statement poate echilibra balanta.

bluza denim bluza denim bluza denim camasa denim

Daca imprimeurile verticale lungesc optic, mai ales purtate ca punct central al unei piese vestimentare, dungile orizontale necesita o atentie sporita. Este indicat sa purtam o bluza in dungi cu o piesa uni si este esential sa gasim o modalitate de a accentua talia. Putem face acest lucru printr-o centura, printr-un croi cambrat sau prin modele peplum.

bluza dungi bluza dungi bluza dungi bluza dungi

Combinatiile intre doua piese cu un astfel de imprimeu sunt in voga si sunt foarte usor de obtinut daca urmam doua reguli foarte importante: asortarea dungilor verticale cu cele orizontale, sau purtarea dungilor de aceeasi forma doar in dimensiuni diferite.

dungi dungi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.