Pe ce tinute mizeaza celebritatile la Fashion Awards si cum ne pot inspira acestea

Royal Albert Hall a gazduit in prima luna a iernii unul dintre cele mai importante evenimente de moda ale anului: decernarea premiilor pentru design vestimentar. Aducand impreuna cele mai renumite si mai iubite nume din industrie, evenimentul a reprezentat totodata o ocazie ideala de a inspira toti iubitorii de moda prin cele mai chic tinute alese de celebritati si de fashion icons.

Costume elegante. Din ce in ce mai des intalnite la evenimentele glam, costumele au urmat de aceasta data o traiectorie cromatica variata si cat mai personalizata. Notele clasice au fost aduse in prim plan de Olivia Palermo care a mizat pe un costum rosu, o culoare cu atat mai bine evidentiata prin alaturarea unei piese negre, si de Brooke Shields care a optat pentru un model negru, clasic, a carui nota personala este data de insertiile de dantela.

Pentru obtinerea unui look glam, rozul aprins este una dintre alegerile indraznete, in tendinte. Indiferent de culoarea aleasa, celebritatile au accentuat prin costume doua dintre cele mai relevante trenduri ale sezonului: blazerul lung cu revere si pantalonul evazat cu un croi clasic.

costum-rosu-elegant  costum-negru-elegant

costum-roz-elegant-loewe  costum-roz-elegant-mulberry

Golden Age. Tinutele argintii si aurii s-au impus printre tendintele intregului an, iar un eveniment glam si monden este ocazia ideala pentru a decide care dintre acestea se pot plia cat mai bine pe stilul nostru.

Daca tinutele casual pot fi compuse usor cu ajutorul unui top sau al unei fuste argintii, rochiile in nuante metalice sunt piesele pentru care celebritatile mizeaza pe covorul rosu. Pentru a personaliza outfitul astfel ales, putem alege o rochie cu franjuri sau cu panglica la decolteu, dar si o fusta maxi in clini. Indiferent de alegerea facuta, rochia cu aspect metalic necesita o accesorizare cat mai subtila, gentile plic si sandalele cu barete inguste fiind piesele care completeaza in ton look-ul.

auriu-valentino  rochie-aspect-metalic

rochie-argintie  rochie-argintie-chanel

Rosu sau roz? Inca de la inceputul anului 2018, combinatia rosu-roz a atras atentia prin numeroasele prezentari de moda in care am putut-o admira si prin tinutele chic ale celor mai indragite fashion icons.

Iar daca aceasta combinatie cromatica poate fi coplesitoare pentru unele tinute, atunci alegerea unui outfit in doar una dintre aceste culori este la fel de potrivita. Modelele prezente au ales nuante calde de rosu oranj, dar si roz fuchsia, volumele jucand un rol important in cele mai multe aparitii. Pantalonii largi, camasile cu un croi drept si rochiile maxi cu un croi amplu sunt cateva dintre cele mai chic optiuni de care ne putem lasa inspirate.

salopeta-rosie-broderie  pantaloni-rosii-evazati

rochie-roz-fuchsia  rochie-rosu-roz

Sacoul lung. Sacourile care depasesc linia soldurilor au reprezentat in ultimele sezoane un must have atat pentru un stil office, formal, cat si pentru un outfit casual sau elegant. In sezonul toamna-iarna 2018, insa, designerii au plusat prin modele de sacou maxi, tip capa, iar modele ca Rosie Huntington Whiteley sau actrite ca Liv Tyler sau Rosamund Pike au adus aceste trenduri in prim plan si la Fashion Awards.

Un model potrivit mai ales persoanelor inalte, sacoul lung cu un croi drept poate masca subtil linia siluetei daca alegem sa il purtam descheiat, accentuand insa armonios talia daca optam pentru un model cu inchidere la un singur nasture.

sacou-lung-capa  sacou-lung

sacou-negru-lung-rosamund  sacou-negru-givenchy

Rochia pe umeri. Rochia cu decolteu pe umeri sau cu umerii goi este una dintre cele mai feminine piese pentru care putem opta. Pe covorul rosu, actrite si modele ca Uma Thurman sau Poppy Delevigne au ales rochii maxi care pe langa un croi feminin au plusat prin eleganta cu ajutorul detaliilor argintii, al taliei subliniate prin materiale satinate sau funde discrete in zona decolteului.

De cele mai multe o piesa ideala pentru femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), aceasta poate fi la fel de potrivita pentru femeile cu o silueta triunghi inversat daca se opteaza pe un model halter, cu atat mai mult daca acesta atrage atentia in zona gatului prin aplicatii glam sau culori statement.

rochie-pe-umeri-prada  alb-negru-umeri-goi

umeri-goi  rochie-umeri-goi

Maneci in prim plan. Trendul manecilor statement ramane o referinta vestimentara indiferent de stilul ales. Daca pentru o tinuta de oras putem alege o bluza cu maneci usor transparente, un eveniment elegant ne incurajeaza sa optam pentru rochii lungi cu maneci din voal si model polka dots, dar si pentru modele cu decupaje in zona manecilor.

O tusa romantica, boema, poate fi adusa de modelele cu maneci de tip capa si guler inalt, un model ideal pentru femeile cu o silueta triunghi, dar si de manecile ample, mai ales daca alegem modele cu broderie si in clasicul contrast alb-negru.

rochie-maneci-transparente  rochie-maneci-transparente-ralph-russo

rochie-alba-volane-capa  rochie-alb-negru-broderie

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.