Pantofii toamnei – de pe catwalk in tinutele de zi cu zi!

In sezonul de toamna, accesoriile dau, ca de fiecare data, tonul outfiturilor pe care le alegem si al stilului pe care intentionam sa il abordam. De la modele cu talpa plata la cele cu varf ascutit sau cu toc stiletto, variantele pe care putem miza asigura o accesorizare in tendinte, potrivita pentru orice context.
Chloe prezinta modele cu toc mediu, gros care combina pantoful Brogue cu tusele din modelele Mary Jane. In culori neutre precum griul sau puternice (rosu aprins), acestia pot fi integrati in look-uri de serviciu cu fuste si rochii feminine, cu un croi in A. Bareta din jurul gleznei trimite spre o asortare cu piese scurte sau midi, iar pantalonii culottes pot fi, de asemenea, o varianta pe care trebuie sa o luam in considerare.
chloe-shoes  chloe-shoes
Indiferent de nuanta, culoarea nu trebuie sa lipseasca din accesorii in niciun sezon. Pentru toamna, Jil Sander si John Galliano propun modele cu toc gros si in nuante pastel. Tod’s ne indeamna, in schimb, sa nu ne fie teama de o pereche de loafers intr-o culoare puternica. Acestia pot fi integrati in tinute cu pantaloni pana cu talia inalta si aduc o nota fresh atat outfiturilor de birou cat si celor urbane.
jil-sander-shoes  john-galliano-shoes
tods-shoes  tods-shoes
Tocul gros pe care il gasim printre modelele Jil Sanders contrasteaza puternic cu pantofii stiletto Alexander Wang sau Cushnie et Ochs. Nota eleganta a acestora din urma ii recomanda tinutelor cu fuste si rochii conice, pe corp, alaturi de o accesorizare creata prin bijuterii cat mai fine, cat mai subtile.
Tocul gros il putem integra cu succes in tinute cu pantaloni drepti sau cu fuste si rochii in A, cu print floral sau in culori pastelate. Aceste elemente combinate schiteaza un look feminin, ingenuu.
jil-sander-shoes  jil-sander-shoes
alexander-wang-shoes  cushnie-et-ochs-shoes
De la stilul elegant patenat de pantofii stiletto cu varf ascutit la moda sezonului de toamna distanta se masoara intr-o noua viziune. Iar Lanvin este exemplul acestui trend care combina clasicul varf ascutit cu un model comod de tip opinca. Un pantof usor de abordat in tinute office, cu pantaoni crop, drepti sau conici, acestia pot fi de asemenea un mod perfect de a aduce o nota moderna unui outfit de birou.
Proenza Schouler si Rodriguez aduc in atentia iubitoarelor de fashion derivatele pantofului clasic cu varf ascutit prin modele tip ciocata, dar si prin cele tip botina decupate in partea din fata. Intr-o culoare neutra precum griul sau o combinatie soft alb-bej, acestea accesorizeaza perfect un look de serviciu.
pantofi-varf-ascutit  pantofi-varf-ascutit-lanvin
proenza-schouler  pantofi-varf-ascutit
Modelele din material textil, fie ca este vorba despre popularele sock shoes sau despre clasicele botine pot completa un outfit de inspiratie British, carourile si nuantele de gri descriind perfect stilul. Designerii propun asortarea cu piese cu aspect metalizat sau in nuante calde de bej in tonul notei soft a acestora.
pantofi-material-textil  pantofi-material-textil
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.