Pantalonii casual, chic si eleganti ai sezonului cald

Vara da startul unuia dintre capitolele preferate ale tuturor iubitoarelor de moda: cautarea, alegerea si asortarea cat mai personalizata a pieselor care, pe langa bifarea trendurilor actuale, indeplinesc si exigentele impuse de sezonul cald.

Astfel, daca alegerea unei fuste sau a unei rochii poate fi o sarcina usor de indeplinit, pantalonii ideali pentru moda primavara-vara 2019 trebuie sa ne ajute la schitarea unui look chic, asigurand totodata confortul necesar.

Pantalonii kaki revin in tendintele verii, fiind una dintre vedetele principale de pe catwalk-urile internationale. Designerii si celebritatile adora aceasta piesa versatila care poate fi purtata atat intr-o tinuta casual, cat si intr-un outfit de seara.

Culoarea ne permite sa asortam cu topuri in nuante deschise, calde, precum galbenul pal, dar si cu nuante pamantii sau cu alb fildes. De cele mai multe intr-un croi drept sau conic, acestia pot avantaja orice silueta. Femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste) pot alege modele cu buzunare laterale voluminoase, in timp ce femeile petite pot miza cu incredere pe modele crop sau cu terminatia rasucita.

pantaloni-kaki-tendinte  pantaloni-kaki-tendinte

pantaloni-kaki-sense  pantaloni-kaki-sense

Un trend pastrat si in acest an prin alegerile celor mai populare fashion icons vizeaza pantalonii sport chic. Alegand o pereche neagra sau bleumarin cu dungi laterale, asa cum ne exemplifica modelul Rosie Huntington-Whiteley sau actrita Jennifer Aniston, vom obtine un stil chic, modern si confortabil in zilele calduroase.

Tricourile basic si topurile cu bretele vor completa perfect look-ul daca alegem o pereche de pantaloni drepti sau usor ampli, in timp ce camasile dintr-un material fin asigura un contrast minunat cu pantalonul intr-un croi conic.

pantaloni-casual-sport-chic  pantaloni-casual-sport-chic

pantaloni-casual-sport-chic  pantaloni-casual-sport-chic

pantaloni-casual-sport-sense  pantaloni-casual-sport-sense

Evenimentele mondene ale verii ne indreapta atentia asupra modei clasice, iar pantalonii negri conici ne ajuta sa cream tinute elegante, feminine si mereu in tendinte. Respectand notele classy si rafinate ale unei astfel de piese, putem alege sa asortam cu un top sau o camasa alba si o pereche de pantofi negri sau intr-o culoare puternica precum rozul.

La fel de corecta este si asortarea cu o bluza neagra sau bleumarin dintr-un material fin. Moda sezonului primavara-vara 2019 ne incurajeaza sa optam pentru topuri cu esarfe la guler, cu volane sau intr-un croi minimal, gentile si pantofii negri sau intr-o nuanta statement completand corect tinuta.

pantaloni-negri-slim  pantaloni-negri-slim

pantaloni-slim-eleganti  pantaloni-slim-eleganti

pantaloni-slim-eleganti-sense  pantaloni-slim-eleganti-sense

Pantalonii culottes nu parasesc nici in acest an topul trendurilor, fiind o piesa pe cat de feminina si de moderna, pe atat de confortabila si usor de asortat. Modelele din denim, cele din materiale vaporoase, dar si cele intr-un stil office ne stau la dispozitie in acest sezon in culori si imprimeuri variate.

Daca optam pentru o pereche de culottes din denim, obtinem cu usurinta un look estival prin asortarea cu un tricou in dungi si accesorii din materiale naturale, modelele negre ne ajuta sa obtinem un outfit de serviciu alaturi de o camasa alb-negru, iar modelele cu imprimeu ne asigura cele mai chic tinute de oras.

culottes-denim  culottes-negri

culottes-carouri  culottes-tendinte

culottes-kaki-sense  culottes-sense

O pereche de pantaloni intr-o culoare indrazneata trebuie sa existe in orice garderoba. Iar in acest an putem miza cu incredere pe roz sau oranj. Croiurile cu talie inalta, cu pense in partea de sus, dar si cele evazate sau din in se afla printre tendintele acestei veri, nuantele fiind cele care ne recomanda accesorizarea ideala.

Daca optam pentru o pereche de pantaloni intr-o nuanta deschisa de roz, putem alege o pereche de sandale albe, in timp ce pantalonul oranj poate compune un duo indraznet si modern cu o pereche de pantofi violet sau fuchsia.

Un stil office va fi usor de creat alaturi de o camasa alba uni, asa cum exemplifica si Victoria Bckham, in timp ce un look de seara va include mereu negrul ca o varianta sigura de asortare pentru piesele in culori puternice.

pantaloni-roz  pantaloni-oranj

pantaloni-roz  pantaloni-oranj

pantaloni-roz-sense  pantaloni-oranj

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.