Outfiturile verii pe care trebuie sa le pastram pentru sezoanele urmatoare

In ultima luna de vara ne gandim deja la noi piese in voga pentru sezonul de tranzitie, dar si la ce anume vom pastra din garderoba actuala. Spre ce piese ne indreptam, deci, atentia la final de sezon si ce outfituri promit ca vor ramane un must have si in cea de-a doua parte a anului?

Argintiu. Auriu. Metalic. Topul cu aspect metalic, peliculizat, nu reprezinta doar o optiune ideala pentru un look glam, ci si o piesa care a dominat catwalk-urile in ultimele sezoane. Ralph Lauren si Oscar de la Renta sunt doar cativa dintre designerii celebri pentru care topurile si rochiile metalizate raman o dovada a unui stil modern, chic si feminin.

O bluza uni cu textura peliculizata poate ajuta la schitarea unui outfit elegant daca este purtata cu o pereche de pantaloni negri conici si o geanta plic. Rochiile, in schimb, pot fi “accesorizate” cu un blazer lung, colorat, rezultatul descriind un look ideal pentru o iesire classy.

top-argintiu  rochie-argintie

top-argintiu  top-argintiu-sense

top-peliculizat-sense  top-auriu-sense

Dungi marinaresti. Niciun sezon fara dungi! Aceasta pare a fi litera de lege in ultimii ani in prezentarile de moda. Chiar daca in alegerea si combinarea culorilor si a dimensiunilor pot interveni schimbari mai mult sau mai putin majore, dungile marinaresti au ramas in fiecare an in atentia designerilor si a iubitoarelor de moda.

Fie ca apelam la imprimeul vedeta pentru o tinuta casual sau business, combinatiile alb-negru sau alb-bleumarin sunt de fiecare data castigatoare. Atunci cand alegem un top in dungi in aceste culori putem completa cu o fusta sau o pereche de pantaloni rosii, albi sau bleumarin, dar si cu un blazer intr-una dintre aceste culori pentru a sublinia un stil navy mereu in tendinte.

stil-marinaresc  stil-marinaresc

rochie-dungi  top-dungi

rochie-dungi-sense  top-dungi-sense

Flori si volume. La fel ca imprimeul in dungi, cel floral continua sa se impuna, iar anul acesta rochiile si fustele midi in A sau doar intr-un croi lejer, usor amplu, acapareaza garderoba vedetelor si tinutele de pe catwalk.

Femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri mai pronuntati decat soldurile) vor fi avantajate de acest croi, dar si siluetele clepsidra vor fi complimentate de un astfel de model, atat timp cat talia va fi accentuata. Pentru un outfit de birou putem purta rochia florala cu un sacou intr-una dintre culorile printului, sau cu o camasa uni.

rochie-flori  fusta-flori

rochie-flori-sense  fusta-flori-sense

Topuri in culori puternice. Daca unele culori statement pot fi prea indraznete pentru tinute de zi sau formale, tendintele echilibreaza cromatica prin piese negre sau in nuante apropiate.

Astfel, trendurile sezonului primavara-vara 2018 pe care le vom pastra si in sezonul de tranzitie propun topuri rosii sau fuchsia pe care sa le purtam cu o fusta midi sau o pereche de pantaloni negri. Daca dorim sa introducem topurile rosii intr-un outfit de oras sau intr-o tinuta glam, putem apela cu incredere la una dintre cele mai in voga tendinte: combinatia roz-rosu. Pentru un plus de glam, putem alege modele cu volane sau cu maneci bufante, un detaliu care alaturi de estetica uni poate recomanda tinuta atat pentru iesiri casual, cat si pentru look-uri office.

top-rosu  bluza-fuchsia

top-roz  top-rosu

top-fuchsia-sense  top-rosu-sense

Cold-shoulder. Rochiile si topurile cu umeri goi au devenit un trend esential al anului 2018. De la tinute couture in stilul rochiilor lungi Marchesa Notte la rochii boeme de zi, in culori calde si cu volane care accentueaza stilul, rochiile cold-shoulder nu pot lipsi din nicio garderoba.

Pentru tinute classy putem alege rochii uni cu talia subliniata, dar si bluze negre pe care sa le purtam cu o fusta intr-o culoare puternica. Un model care a acaparat moda lui 2018, acesta promite sa isi pastreze statutul si suprematia stilistica si in sezonul toamna-iarna si cu siguranta si in vara anului urmator.

rochie-umeri-goi  rochie-umeri-goi

bluza-umeri-goi-sense  rochie-umeri-goi-sense

rochie-umeri-goi-sense  rochie-umeri-goi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.