Outfituri VIP de tranzitie

Chiar daca, in zilele de februarie, drumul tau zilnic poate fi uneori doar pana la shopping sau la serviciu, nu exista niciun motiv sa nu arati foarte bine. Descopera mai jos vedete care te vor inspira in alegerea unor outfituri super cozy si trendy.

 

 

Gigi Hadid

 

Dupa ce a nascut, Gigi Hadid a fost vazuta plimbandu-se in numeroase locatii din New York, impreuna cu fetita ei. Cheia stilului ei de iarna este paltonul maxi, purtat impreuna cu o palarie chic si joggers. Fularele oversized sunt un must!

 

Victoria Beckham

Victoria Beckham ne arata cum sa fim cozy si trendy atunci cand muncim de acasa. Secretul este sa combini o pereche de jeans cu un pulover colorat.

Selena Gomez

Selena Gomez ne aminteste cat de versatil si trendy este paltonul teddy bear. Pardesiul din faux fur te va face sa te simti ca inca esti acasa pe canapea, in timp ce iti rezolvi treburile de zi cu zi. Se potriveste perfect cu un top din cashmere, pantaloni in genul celor de costum si bocanci.

Kendall Jenner

Bejul impreuna cu alb si maro este o combinatie care va fi intotdeauna trendy. Alaturarea dintre pulover si pantalonii de costum cu dunga este super stylish, in special vatianta top turtleneck in nuanta cu pantalonii. Pantofii tip masculin armonizeaza perfect tinuta.

Olivia Palermo

Olivia Palermo ne arata secretul unui outfit trendy de iarna spre primavara: layers. Vremea de afara nu este o scuza sa renunti la fustele tale fine preferate. Asorteaza o fusta plisata delicata cu un top din cashmere si un pardesiu cu un croi feminin.

Hailey Bieber

Culorile deschise, luminoase sunt o alternativa fun pentru paltonul clasic negru. Pentru Hailey Bieber, pardesiul ivory este o piesa statement, pe care il poarta impreuna in tonurile de alb.

Irina Shayk

Daca look-ul tau zilnic de iarna este format din jeans, un pulover si o geaca, Irina Shayk te va inspira sa adaugi un twist interesant stilului tau. Schimba jeansii clasici cu o pereche de pantaloni imprimati fun si o pereche de ochelari cool.

 

Sarah Jessica Parker

Un look super casual, dar care iese in evidenta prin jeaca puffer colorata asortata cu un beanie tricotat si jeans.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.