Oscar de la Renta-cele mai feminine tinute in tendinte

Numele “Oscar de la Renta” este pentru moda internationala un sinonim al tinutelor elegante si rafinate, tinute care indeplinesc in egala masura dorinta de a sublinia un stil modern si o feminitate efervescenta.

Pentru sezonul toamna-iarna 2018, outfiturile propuse de Oscar de la Renta sunt pline de culoare, imprimeurile florale domina prin stilul romantic imprimat, iar croiurile urmeaza armonios silueta sau se impun prin linii volume in linii moderne.

Culori tari. Fuchsia, rosul aprins si galbenul sunt culorile care dau tonul tinutelor pe catwalk. De la rochiile maxi cu imprimeu contrastant la paltoane lungi, culorile tari sunt in acest sezon semnatura femeilor care doresc sa mizeze pe tinute impunatoare si pe stiluri elegante.

Pentru a sublinia cromatica aleasa, putem asorta cu pantofi intr-o alta culoare la fel de puternica, dar putem opta la fel de corect pe o accesorizare in culoarea broderiei sau a imprimeului.

rochie-fuchsia-oscar  rochie-galbena-oscar

palton-oscar-de-la-renta  palton-oscar-de-la-renta

Volum. Puloverele acestui final de an echilibreaza perfect croiul pe umeri cu cel amplu al manecilor. Iar pentru a plusa prin volum, designerii propun asortarea acestora cu fuste midi la fel de ample cu imprimeu floral sau multicolor.

Pentru un stil clasic, putem alege un pulover drept sau pe corp cu guler inalt si maneci ample, un model care va avantaja femeile cu o silueta triunghi prin asortarea cu un pantalon tigareta, dar si femeile cu o silueta triunghi inversat daca va fi purtat alaturi de o fusta in A.

toamnaiarna-oscar-de-la-renta  toamnaiarna-oscar-de-la-renta

toamnaiarna-oscar-de-la-renta  toamnaiarna-oscar-de-la-renta

Paltonul lung, elegant. Tinutele elegante ale sezonului rece pot fi create cu usurinta cu unul dintre paltoanele prezentate de Oscar de la Renta. Lungi si cu un croi fie cambrat, fie amplu, acestea ne permit sa alegem intre culorile clasice, imprimeurile feminine si accesorizarea cu brose metalice.

Pastrand reverele clasice, acestea puncteaza si tendintele actuale prin manecile ample sau inchiderea asimetrica. Pentru a evidentia si mai bine un stil modern, putem alege camasi albe sau florale cu maneci foarte lungi si o accesorizare cu genti mini.

toamnaiarna-oscar-de-la-renta  toamnaiarna-oscar-de-la-renta

toamnaiarna-oscar-de-la-renta  toamnaiarna-oscar-de-la-renta

Jachete scurte. Stilurile casual, dar si cele cu tuse elegante, sunt sustinute in moda finalului de an prin jachete scurte, usor de integrat in diverse contexte stilistice. Manecile lungi accesorizate cu panglici si modelele florale multicolore sau cu aspect metalic sunt detaliile care le transforma in piese esentiale pentru o tinuta chic.

Putem purta jachetele florale cu fuste midi drepte sau cu pantaloni evazati, iar camasile albe lungi devin o parte necesara in crearea unei tinute clasice.

toamnaiarna-oscar-de-la-renta  toamnaiarna-oscar-de-la-renta

toamnaiarna-oscar-de-la-renta  toamnaiarna-oscar-de-la-renta

Floral, multicolor. Maxi si cu maneci lungi, rochiile pentru toamna-iarna urmeaza un croi feminin, boem si elegant, iar imprimeul floral multicolor accentueaza notele romantice ale acestora.

Astfel, acestea urmeaza doua directii stilistice de baza, fiind ideale pentru un look de oras daca alegem un model vaporos, cu panglica in zona gatului, dar si pentru un eveniment classy, elegant, daca optam pentru rochia neagra cu talia subliniata. Pentru un outfit relaxat de zi, dar si pentru o tinuta de serviciu, putem alege un pulover negru lung cu broderie florala sau o pereche de pantaloni cu model floral doar la terminatie.

toamnaiarna-oscar-de-la-renta  toamna-iarna-oscar-de-la-renta

toamna-iarna-oscar-de-la-renta  toamna-iarna-oscar-de-la-renta

toamna-iarna-oscar-de-la-renta  toamna-iarna-oscar-de-la-renta

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.