Office Party Dress Code

  1.  Decembrie este o luna cu evenimente si petreceri la birou. Daca pentru intalnirile cu prietenii, din cluburi sau restaurante, se potrivesc tinutele spectaculoase, in culori puternice sau cu paiete, pentru cele de la birou nu sunt tocmai potrivite. Stilistii recomanda un look care sa pastreze cateva elemente din stilul office, dar mult mai casual ca si linii/materiale. Culorile potrivite pentru petrecerile office de Craciun  sunt combinatii de verde si rosu, nude, fuchsia, nuante pastelate, navy sau negru.

Rochiile de stofa sunt excelente la acest gen de parties. Sunt trendy rochiile din stofa in carouri, brittish style. Carourile cu rosu, alb, gri si alb sau tonuri de verde cu ocru se potrivesc perfect cu atmosfera de Craciun. Poarta genul acesta de rochie cu o pereche de cizme lungi pana dupa genunchi si accesorizeaza-le discret. Daca rochiile din stofa cu carouri nu sunt pe stilul tau, atunci incearca o varianta monocroma. Pentru femeile care apreciaza un stil minimalist, se potrivesc rochiile din stofa gri, camel sau negru, inclusiv cele pe gat. Poti purta o pereche de cizme cu toc pana la glezna si o pereche de cercei statement aurii. Fara discutie, pantofii stiletto sunt perfecti.

Rochiile cu animal print pot fi atat fun cat si office. Daca alegi un model cu lungimea midi si cu maneci lungi sau pana la cot, atunci vei avea o rochie perfecta pentru petrecerile de la serviciu. Nu este musai ca rochia sa fie in totalitate cu animal print. Exista modele in nuante precum roz pal sau negru, care au doar un detaliu discret animal print.

Accesorizeaza rochia de acest gen cu un cardigan camel oversized si un accesoriu discret. Avand in vedere ca printul este destul de aglomerat, renunta la machiajul puternic. Alege un machiaj cu buze nude si cat eye cu liner negru, pentru un look clasic, de inspiratie italiana.

Rochiile cambrate pe corp, pana la genunchi, sunt varianta cea mai sigura pentru o petrecere office. Nu alege aceeasi rochie pe care o porti, in mod normal, la serviciu. Cauta un model cu un detaliu sofisticat. Se poarta detaliile brodate cu perle, esarfele incorporate in decolteul rochiei si accentele colorate, in cazul in care rochia este uni.

Alege culori tip roz prafuit, violet inchis, verde fistic sau nude. Asorteaza la tinuta un palton trendy, care accentueaza talia, si o pereche de tocuri stiletto.

Rochia de catifea imprimata se potriveste cu petrecerile de Craciun. Spre deosebire de rochiile clasice din catifea rosie, neagra sau fuchsia, cele imprimate sunt gandite pentru a fi mai casual. Catifeaua ramane un material extrem de elegant, dar datorita imprimeului nu va parea o rochie destinate doar petrecerilor de seara. Iti recomandam sa alegi un decolteu in V cu maneci cambrate. Alege culori inchise, in locul celor deschise, pentru a te potrivi cu contextul petrecerii la birou.

La genul acesta de rochie se potriveste un colier de argint sau o bratara statement cu pietre pretioase.

Puloverele in nuante pastelate cu guler alb, combinate cu o fusta midi sau cu pantaloni clasici, sunt o alternativa buna, daca preferi sa nu porti rochie. Iti recomandam gulerele cu perle sau albe, simple. Poarta parul in bucle lejere sau intr-o coada la baza gatului, stil Valentino. Completeaza tinuta cu un accesoriu pentru par. Sezonul acesta sunt trendy bentitele de par inspirate din moda anilor 80, supradimensionate si cu aplicatii. Daca nu vrei sa porti tocuri, asorteaza tinuta cu o pereche de balerini pretiosi. Vei obtine un look relaxat, casual, dar care se va potrivi cu contextul petrecerii.

Pantalonii clasici si bluzele speciale sunt o alta tinuta potrivita pentru petrecerile office de Craciun. Se poarta bluzele cu maneci oversized si pe gat. De asemenea, poti alege un model de bluza inchisa la culoare, dar stralucitoare, sau cu un efect metalic. Poarta o geanta mini si o pereche de stiletto. Pentru a oferi tinutei tale un look festiv, completeaza look-ul cu un colier cu  pietre pretioase sau cu cercei lungi, pana la umeri. Parul il poti coafa pe o parte, cu bucle lejere, sau il poti prinde intr-un coc lejer.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.