Office attire

View Gallery
10 Photos
Office attire
office attire 9

Office attire
office attire10

Office attire
office attire 1

Office attire
office attire 2

Office attire
office attire 3

Office attire
office attire 4

Office attire
office attire 5

Office attire
office attire 6

Office attire
office attire 7

Office attire
office attire 8

In noul sezon primavara-vara 2016, brandul romanesc Sense iti propune o colectie creativ structurata, impartita pe mai multe familii, destinate evenimentelor diferite din viata ta.

Andreea Tincu este head designer-ul brand-ului, cu o experienta de 20 de ani in industria modei. Daca nu stiai, colectiile Sense sunt lucrate exclusiv de romani, in jur de 400 de persoane fiind angajate in aceasta productie complexa. Produsele sunt realizate din materiale foarte calitative, inclusiv matase, cashmire, viscoza.

office attire 8

Colectia capsula Office Attire, care face parte din linia Sense Office Wear, iti propune tinute comode si elegante, in alb, ivory, bej si negru. Pentru diminetile racoroase de primavara, alege trench coat-ul englezesc, o forma clasica care nu se va demoda cu siguranta. Daca esti adepta jachetelor scurte, designerul Andreea Tincu a creat pentru tine o haina din stofa fina cu motive florale alb/negre. O poti purta cu pantalonii chino, bej sau negri, din bumbac stretch de cea mai buna calitate.

Petrecem la serviciu cel putin 8 ore din zi, ceea ce inseamna ca ai nevoie sa te simti bine in hainele tale. Din acest motiv, bluzele colectiei Office Attire sunt lejere, au o forma mai larga, in tendintele acestei primaveri. Acest tip de bluze le poti admira si in colectiile Chloé sau Jil Sander. Sunt din viscoza, jersey sau matase, uni ori cu detalii contrast.

O garderoba office are cu siguranta si o fusta conica, midi, de cele mai multe ori neagra. O poti combina cu bluze deschise la culoare, iar pentru incaltaminte  ideal este pantoful stiletto bej. O alta sugestie e fusta cu elemente arabesque, talia foarte inalta si curea neagra care accentueaza talia. Nu trebuie sa ocolesti printurile in vestimentatia pentru serviciu, doar ca trebuie sa ai grija la cromatica acesteia. Daca iti plac piesele viu colorate, alege din aceasta grupa fusta sau pantalonul neutru si, din alta grupa, o bluza in culori puternice.

office attire 4

Rochia din jersey imprimat este o optiune foarte buna pentru tine, datorita calitatii materialului si faptului ca nu se boteste usor. Acest tip de material  a fost introdus in moda de catre Coco Chanel si este foarte folosit in absolut toate ramurile modei.

Colectia este innoita saptamanal si cu alte modele noi, din care vei alege cu siguranta ceea ce stii ca ai nevoie in garderoba ta. Fii inspirata de colectiile Sense si vino in magazine sau online, pe fashionsense.ro, sa descoperi promotiile si noutatile primaverii!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.