Ofertele speciale de vara SENSE debuteaza cu un MEGA SALE de pana la 70%

ghid shopping reduceri sense

Ghid de shopping in perioada de reduceri.

Dintre toate lunile de vara, august are acel “ceva” care te determina sa traiesti parca cu mai multa intensitate zilele toride, sa te bucuri mai mult de linistea orasului, de atmosfera de vacanta si de libertatea si degajarea stilistica. Iar pentru ca in aceasta perioada inspiratia este la cote maxime, SENSE iti ofera posibilitatea unui shopping fara limite, MEGA SALE-ul de pana la 70% constituind prilejul perfect de a-ti completa garderoba cu piese de o calitate impecabila, realizate din tesaturi naturale premium, la preturi reduse substantial.

Indiferent daca dressing-ul tau este unul minimalist sau daca ai o placere deosebita pentru a colectiona haine, este imposibil ca in magazinele SENSE sa nu gasesti cel putin cateva piese cu care sa rezonezi si carora sa le gasesti cu usurinta locul in garderoba, dat fiind ca in ADN-ul brandului latura estetica si cea functionala sunt perfect echilibrate. Altfel spus, nu esti pusa in situatia de a face diferenta intre ce iti place si ce iti este util. Creatiile Sense poarta semnatura unica a designerului Andreea Tincu, sunt concepute pentru tine, femeia romanca cu spirit viu, mereu cocheta si chic, te insotesc atat la birou, cat si in timpul liber, prezinta croiuri care sa iti avantajeze silueta, indiferent de marimea in care te incadrezi, si prezinta cel mai bun raport calitate-pret, garantandu-ti ca le vei purta sezoane la rand.

Inainte insa de a pleca la shopping – in magazinele fizice sau virtual, pe www.fashionsense.ro, iti recomandam cateva piese-cheie asupra carora merita sa iti indrepti atentia, mai ales ca reprezinta investitii pe termen lung:

Cunosti vreo piesa vestimentara mai feminina si mai versatila decat o rochie de vara pe care nici nu simti ca o porti? In colectia SENSE te asteapta zeci de modele de rochii chic, realizate din cele mai potrivite tesaturi pentru zilele toride (si nu numai): in, vascoza, voal, cupro sau matase naturala. Sunt extrem de confortabile, se intretin usor si prezinta o rezistenta excelenta la uzura. Iar daca la toamna iti va fi dor de nuantele de galben si de auriu, de ivoire si de roz pudra, de imprimeurile florale si de cele multicolore, le vei putea purta pe sub un cardigan, sacou din stofa sau pulover supradimensionat. Cine a spus ca rochiile lansate in sezonul de vara sunt destinate exclusiv celor trei luni calendaristice? Ai libertate deplina sa le porti atat in stil clasic, cat si asociate unor piese mai groase.

 

Fuste cu lungimi si croiuri diverse

Nu doar din in si vascoza, ci si din bumbac sau voal delicat. De ce? Pentru ca vei gasi nenumarate contexte de a le purta atat in ultimele saptamani de august, cat si la inceputul toamnei, in combinatii cu topuri fluide sau camasi din denim moale, poate chiar si cu jachete scurte, pulovere subtiri etc. Daca nu ai mai realizat astfel de asocieri stilistice, gandeste-te pentru inceput la piese care te vor ajuta sa structurezi silueta si care vor adauga in acelasi timp cateva grade de confort termic. Nu sunt oare prea subtiri fustele de vara pentru a fi purtate cu materiale “tomnatice”? Tocmai asta este ideea: sa prelungesti perioada de purtare a pieselor preferate, mizand pe asocieri interesante de materiale si de texturi. De exemplu, vascoza merge foarte bine purtata cu un material neted, cum este catifeaua, iar matasea arata extraordinar in asociere cu stofa de lana subtire.

 

Bluze passepartout

Adica bluze pe care pe poti purta cu aproape orice, de la jeansi, pana la fuste pencil si sacouri masculine. Atat bluzele din voal, cat si cele din jersey din colectia SENSE isi dovedesc din plin versatilitatea gratie liniei clasice, insa chic, croiului lejer si detaliilor discrete care le confera o nota aparte si care scot din anonimat orice silueta – suprapuneri, volane fancy, jocuri de transparente etc. Cat despre cromatica, ai la dispozitie atat culori neutre, cat si nuante feminine de bleu, roz, lila etc.

 

Pantaloni potriviti oricarei siluete

Pe cat de usor sunt de purtat, pe atat de dificil sunt de ales. Asta pentru ca neadaptati conformatiei si staturii, pantalonii pot evidentia fiecare aspect negativ al siluetei – solduri prea inguste sau prea late, gambe deranjant de pline sau mult prea subtiri, absenta unei talii bine definite sau a unui posterior plat. In colectia SENSE poti opta pentru croiuri si modele variate de pantaloni, conceputi pentru a se potrivi oricarui tip de silueta, de la cei office cu talie normala, pana la cei din vascoza cu dunga si croi chino, sau variantele din in cu talie inalta.

 

Colectiile SENSE sunt disponibile atat in magazinele fizice din Bucuresti si din tara, cat si in magazinul online www.fashionsense.ro.

No Comments Yet

Comments are closed