O vara mai romantica prin tinute cu volane

Moda aduce in prim-plan noi croiuri, culori si stiluri, insa nu omite niciodata detaliile care ii accentueaza personalitatea versatila. Astfel, in ultimele sezoane, piesele cu volane au reprezentat un reper semnificativ printre tendinte, iar multitudinea de forme si de stiluri in care le putem regasi sporeste dependenta pentru unul dintre cele mai romantice trenduri ale verii.

Volanele din zona decolteului sunt unul dintre artificiile la care pot recurge fashionistele care doresc sa adauge volum in zona bustului. O rochie simpla,uni, atinge apogeul feminitatii prin detalii cu volane, in timp ce un top alb cu volan de tip jabou este o piesa eleganta potrivita unei tinute office, alaturi de o fusta conica, dar si unui look de zi alaturi de o pereche de jeansi.

bluza-cu-volane  rochie-cu-volane

bluza-cu-volane  bluza-cu-volane-sense

Fusta midi cu volane este din ce in ce mai des intalnita in tinutele care atrag atentia fotografilor de street style. Aceasta adauga volum in partea inferioara a siluetei, fiind, deci, recomandata in special persoanelor cu o silueta triunghi inversat ( umeri pronuntati, solduri inguste). Avantajul acestei fuste este ca poate fi purtata atat intr-o tinuta eleganta cu o camasa alba, cat si intr-una casual de oras cu un tank top uni. Modelele realizate din materiale fine si cu un imprimeu floral aduc o tusa eleganta tinutei si pot fi purtate cu bluze pe corp si accesorii fine.

fusta-cu-volane  fusta-cu-volane  fusta-cu-volane

fusta-cu-volane  fusta-cu-volane  fusta-cu-volane-sense

Manecile cu volane sunt un exemplu al elegantei, iar acest lucru transforma topurile cu maneci din volane intr-una dintre piesele ideale pentru o tinuta de serviciu. O optiune la fel de corecta este asortarea cu o pereche de jeansi pentru o tinuta casual chic de oras. Intrucat acest model pluseaza prin volum in partea de sus a siluetei, este bine ca talia sa fie subliniata, modelul fiind recomandat mai ales persoanelor cu silueta triunghi (umeri mai ingusti decat soldurile).

bluza-cu-volane  bluza-cu-volane

bluza-cu-volane  bluza-cu-volane

bluza-cu-volane-sense  bluza-cu-volane-sense

Rochiile cu detalii din volane sunt piese romantice, apropiind tinuta de stilul boho chic. Daca discutam despre modele cu volane in partea de sus, este indicat ca accesorizarea sa fie minima, mai ales in zona decolteului. O rochie midi florala cu decolteu adanc este una dintre piesele de baza in garderoba de vara, in timp ce rochiile cu decolteu la baza gatului sau cu guler inalt aduc o nota mai sobra, mai eleganta.

rochie-cu-volane-sense  rochie-cu-volane-sense

rochie-cu-volane-  rochie-cu-volane

rochie-cu-volane-sense  rochie-cu-volane-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.