5 trenduri pentru o primavara ca la carte

La fiecare inceput de an se discuta tendintele pentru noul sezon, propunerile marilor case de modam dar si cele pe care noi simtim nevoia sa le includem in noua garderoba. Piese in materiale diafane, albe, roz pal sau multicolore, perfecte pentru primele zile de primavara. Daca sarbatorim sfarsitul unei ierni friguroase, atunci sa o facem ca la carte, cu articole care celebreaza un nou inceput si o noua stare de spirit.

Bluza alba este un dat! Nicio primavara fara o bluza sau o camasa intr-un ton de alb. Iar Elisabeta Franchi si Lanvin ne fac sarcina accesorizarii mai usoara propunandu-ne un model deja accesorizat cu o esarfa pe care putem sa o purtam ca funda ori cravata. Si pentru ca nu ne vom satura niciodata de combinatia alb-negru, o pereche de pantaloni negri sau o fusta midi pot completa perfect tinuta.

bluza-alba Bluza-alba-funda-Elisabeta-Franchi Bluza-alba-funda-Lanvin Bluza-alba-funda-Ronald-van-der-Kemp

Daca o bluza nu este suficienta, sacourile albe din acest sezon ne stau la indemana ca o varianta B la fel de populara. Carven si Hugo Boss sugereaza doua stiluri diferite. Sacourile in croi clasic, drept, cu revere, sau o varianta mai moderna: franjuri, un croi lung si un singur rever. Combinatia castigatoare: alb-alb!

Carven-White-Blazer Hugo-Boss-White-Blazer Hugo-Boss-White-Blazer2 sacou-alb

Rozul pal este acea culoare care pare sa se fi nascut primavara si sa fie un adevarat PR al sezonului. Bluze, rochii, costume, nu exista nicio piesa vestimentara care sa nu iubeasca rozul pal. O nuanta prin excelenta feminina, dar care va arata foarte bine in orice tinuta, fie casual, androgina sau eleganta.

bluza-roz bluza-roz2 roz-burberry# roz-max-mara

O singura piesa multicolora poate schimba intreaga fata a tinutei si starea oricui alege sa o poarte. Dolce&Gabbana, Biagiotii si Chanel sunt doar cateva dintre numele care inteleg nevoia noastra de culoare la inceputul sezonului, iar oranjul capteaza atentia ca baza pentru toate celelalte culori. Rochii cu aplicatii, fuste asortate cu bluze sau sacouri, pasiunea pentru culoare merge pana intr-acolo pana la a ne da mana libera la a asorta piese in culori si printuri puternice.

bluza-colorata-matase colorat-biagiotti       colorat-chanel colorat-andrew-gn colorat-gabbana

Esarfele colorate din materiale subtiri sunt un accesoriu pe care nu trebuie sa il uitam. Atat de indragita de designeri, invatam cum sa purtam esarfa subtire, colorata, in multiple feluri. De la modele accesorizate in stilul Armani pana la modele purtate in stilul navy sau cele pe care le putem purta ca turban sau in stilul anilor 60, asa cum sugereaza Gabbana, nu este decat o diferenta de preferinte si de stil personal. Sezonul ne accepta orice optiune cu o singura conditie: sa nu ne lipseasca macar o culoare in tinuta de primavara.

esarfa-armani esarfa-karen-walker

esarfa-gabbana2 esarfa-gabbana4

colored like me model fata Esarfa-model-floral2

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.