O culoare pentru fiecare ocazie !

Odata cu stabilirea culorilor in trend pentru un anumit sezon, intreaga atentie ne este captata de acele piese vestimentare care urmeaza sugestiile cromatice ale stilistilor si ale designerilor. Totusi, unele culori si-au pastrat caracterul reprezentativ pentru anumite situatii, inspirand si fiind la randul lor inspirate de contexte sau evenimente.

Rosul este o culoare considerata de multe ori atipica pentru tinutele office. Cu toate acestea, din ce in ce mai multe persoane aflate intr-o pozitie de conducere sau in postura de a vorbi in public, apeleaza la aceasta culoare puternica pentru a-si exercita non-verbal autoritatea. Indiferent de nuanta, rosul este o culoare senzuala, atragatoare, dar mai ales o culoare care exprima putere si siguranta de sine. Pentru un outfit office, combinatiile rosu-negru sau rosu-alb sunt printre cele mai indicate.

rochie-rosie camasa-rosiebluza-rosie-sense bluza-rosie-senserochie-rosie-sense

Oranjul, una dintre culorile specifice toamnei, este una dintre culorile cel mai des trecute cu vederea in tinutele de birou. Desi poate fi considerata o nuanta usor stridenta printre cele neutre adoptate in outfiturile office, multe combinatii demonstreaza contrariul. Astfel ca o piesa oranj alaturi de alb, negru sau bleumarin aduce acea pata de culoare necesara in orice tinuta. De asemenea, oranjul, culoarea energiei si a bunei dispozitii, este recomandat ca un aliat cromatic in situatiile in care un boost de energie este binevenit. Poate inceputul unei noi saptamani la birou sau poate chiar o zi mohorata de toamna?!

oranj3 oranj4 oranj5oranj-sense oranj-sense

Atunci cand vrem ca outfitul si prezenta noastra sa exprime eleganta intr-un mod cat mai clar si, in acelasi timp, cat mai subtil, violetul este alegerea cea mai potrivita. Il putem purta cu jeansi inchisi la culoare, cu materiale fine, bijuterii elegante sau piese intr-o culoare calda care ii va evidentia profunzimea. De altfel, nu este o coincidenta ca show-urile si colectiile haute couture abunda in rochii elegante in nuante de violet. Ralph Lauren si Elie Saab ne aduc doar cateva exemple.

vio2 violet violet ralph-lauren-fall-2016 elie-saabviolet-sense violet-senseviolet-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.