Noua colectie Sense Primavara 2017

Cand am inceput sa colaborez cu ateliere de moda, aveam 16 ani. Cum timida nu sunt, curioasa invers proportional, am stiut ca doar intrand in inima confectiilor, voi invata ce inseamna moda, de la toti cei implicati direct in procesul de productie. Am inteles rapid ca moda poate fi arta pana intr-un punct, dar, dincolo de creatie, ea este industrie.

sense

Verile erau pentru mine perioade de maxima libertate, cand puteam sta exclusiv in ateliere si sa invat cat mai mult. Faptul ca ma si plateau insemna un plus de incantare si dovada increderii in desenele mele. In ani, mi-am impartit munca in doua mari directii: colectiile mass-market si colectiile personale, din materiale scumpe, cu taieturi complexe si imprimeuri create de mine.

MQ Vienna Fashion Week 2015

Colectia unui brand mass-market nu este o colectie simpla. Oricat ar parea de straniu pentru unii dintre voi, sa creezi haine frumoase, la costuri de productie avantajoase si din materiale bune calitativ dar nu scumpe, este una dintre cele mai importante calitati ale unui designer. Este o provocare sa poti gandi o colectie ampla pentru cat mai multe gusturi si siluete, in limitele unui buget clar stabilit.

one

 Sense Primavara 2017 cuprinde colectii-capsula numite diferit, in functie de ceea ce m-a inspirat. In spatele celor 17 magazine fizice & un magazin online excelent structurat este o echipa impartita in doua sectii de creatie: Iasi si Roman, pe langa fabricile proprii de productie.

three

Am facut pentru voi o selectie dintre modelele fiecarei grupe, astfel incat sa aveti o vedere generala a noii colectii.

Horizon este pentru doamnele care iubesc verdele si albastru. Sunt tinute atat pentru serviciu cat si pentru timpul liber, cu un croi geometric dar si cu detalii feminine.

horizon

The power of pink sau Totul despre roz, o culoare vie care nu poate sa lipseasca din nici o garderoba. Bine…nu cred ca vom suspina tare daca domnii nu o vor imbraca, doar intra si ei in categoria „cu garderoba”.

 

pink

Graphism este grupa mea preferata. Daca nu ma pot dezvata de ceva, aceasta are o singura denumire: dunga. Iar cand adaug si buline, deja am un look energizant pentru toata ziua.

stripes

The simply Luxury- luxul nu mai e o chestie exclusivista, este acum la indemana tuturor, printr-o cromatica pastelata si diafana, in tinute feminine, cu linii simple. Nuantele de albastru Island Paradise, rozul pudrat Pale Dogwood, ivoriul si rozul-zmeura te vor invalui cu subtilitate si iti vor lumina chipul.

luxury

I Love Nature-  Nu este o grupa a contrastelor puternice, fiind o colectie discreta, eleganta, de un minimalism evident. Am folosit atat materiale usor lucioase cat si dintre cele cu aspect dry, tipul de tesaturi inspirate de natura.

nude

Black & White- este un contrast fara varsta, genul care te salveaza la orice ocazie, dar pe care il poti purta si zi de zi, cu mult drag. Nu cred sa fie designer care sa nu iubeasca acest contrast deoarece este puternic si cu efect maxim.

white-black

Gritty Nature- tonurile de alb si roz merg perfect cu negrul intens. Asemeni unei stampe japoneze, negrul amplifica delicatetea tonurilor deschise si pune in evidenta imprimeurile grafice.powder-pink

Sense Limited Edition- este o linie pe care am creat-o personal deoarece am considerat ca fiecare marca de acest tip trebuie sa aiba un segment High Class. Sunt modele din materiale deosebite, 90% pentru evenimente tip Cocktail sau Evening/ Day party, cu un design complex fata de linia obisnuita.

sle

Vor urma si alte grupe care completeaza intreaga colectie Sense Primavara Vara 2017. Poti vedea toate noutatile pe site-ul marcii al carei designer sunt: http://www.fashionsense.ro sau direct in magazine.

In ceea ce priveste colectia Andrea Tincu SS 2017 ea va fi disponibila online incepand cu 15-17Martie.

sursa: https://andreatincu.me/2017/02/26/noua-colectie-sense-primavara-2017/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.