Noua colectie Sense bifeaza toate stilurile momentului

Femeia moderna nu se mai lasa definita de un singur look. Adoptand cu aceeasi placere un stil office chic in orele petrecute la birou, afisand cu aceeasi naturalete outfituri casual in iesirile de zi, tinute elegante sau glam seara si la evenimentele mondene, iubitoarele de nou si de frumos stiu cum sa treaca usor de la un look la altul chiar si in decursul unei singure zi.

In acord cu versatilitatea fashionistelor, Sense prezinta pentru sezonul toamna-iarna 2019 piese pentru toate stilurile. Iar tot ceea ce trebuie sa facem noi este sa decidem care dintre acestea ne descriu cel mai bine personalitatea sau doar starea de moment.

Casual. O tinuta casual nu presupune de fiecare data o pereche de jeansi si un top lejer. O rochie midi florala sau cu buline, intr-un croi amplu sau in A, sunt doua optiuni pe care le puteam lua in considerare atunci cand dorim sa obtinem un stil casual feminin.

Pentru acelea dintre noi care prefera un outfit creat in jurul unei perechi de pantaloni, trendurile toamna 2019 ne sugereaza sa ne orientam spre pantalonii bootcut sau evazati. Alaturi de aceste modele, o bluza lejera cu un imprimeu multicolor sau o bluza asimetrica ne vor ajuta sa cream un look modern si relaxat.

rochie-flori-sense   rochie-buline-sense

bluza-imprimeu-sense   colorat-sense

Clasic. Rochiile clasice vor fi mereu in topul fashionistelor care iubesc eleganta si farmecul ei atemporal. Iar trendurile din acest final de an ne propun diferite abordari ale unui astfel de stil. Putem alege rochii colorate, dar in linii clasice, precum cele in A cu un cordon in talie, dar si rochii negre pe corp cu detalii moderne precum un imprimeu colorat in buline.

Combinatia alb-negru ramane un must have in garderoba femeii elegante, fie ca alegem un pantalon bootcut negru si o camasa alba, sau o fusta conica si o bluza cu un imprimeu discret. Indiferent de alegerea facuta, un trenci cu revere sau un palton cu guler rotund accentueaza un stil clasic, mai ales daca alegem un model uni pe care il vom asorta cu o pereche de stiletto.

rochie-curea-sense   rochie-neagra-sense

camasa-alba-sense   look-office-clasic-sense

trenci-verde-sense   trenci-bej-sense

Cocktail. Ce putem purta in sezonul de tranzitie pentru a obtine un stil care imbina eleganta si notele moderne intr-un outfit ideal pentru un eveniment de tip cocktail? Moda toamna-iarna 2019 ne raspunde prin rochii din voal cu maneci usor transparente, colorate sau cu imprimeu animal print.

La fel de corect putem opta pentru pantaloni negri usor evazati pe care sa ii purtam cu o bluza din matase sau viscoza si imprimeu viu colorat. De fiecare data cand alegem o piesa neagra, asortarea cu o piesa in aceeasi non culoare si cu detalii rosii, galbene sau mai ales aurii ne va ajuta sa obtinem un look sofisticat.

rochie-rosie-sense   stil-elegant-sense

rochie-animal-print   trenci-roz-sense

Culoare. Oranjul, rosul si galbenul sunt printre culorile care ne vor aminti de cat de mult iubim moda in acord cu sezonul. La fel de bine putem miza insa si pe o rochie multicolora pe care designerii ne recomanda sa o accesorizam cu o centura in talie, de preferat intr-una dintre culori.

In functie de croiul pieselor pe care le alegem, putem aduce culoare in orice tinuta si in orice context. Astfel, daca rochia in A cu buline ne pregateste pentru o iesire casual de zi, o rochie rosie cu cordon poate fi potrivita in orice moment in care dorim sa ne simtim puternice si increzatoare. Femeile cu o silueta petite pot alege o fusta colorata scurta, cu talie inalta, materiale precum denimul, pielea sau reiatul fiind cele care promit un look desprins din cele mai noi tendinte.

rochie-multicolora-sense   rochie-buline-sense

rochie-rosie-sense   fusta-galbena-sense

Office. In crearea unui stil office, fusta conica raspunde rigorilor femeii clasice, in timp ce o fusta midi cu pliuri este ideala femeilor care doresc sa urmeze o directie stilistica mai putin formala. Pentru un contrast de efect, fusta conica poate fi purtata cu un top cu funde la decolteu sau cu volane la maneci, rozul pudra si alte nuante pastel aflandu-se in topul celor mai potrivite optiuni.

Daca fusta conica pana la genunchi avantajeaza atat femeile petite, cat si pe cele inalte, pantalonii bootcut sau drepti au avantajul de a promite acelasi efect daca sunt purtati cu pantofi cu toc. Notele moderne ale acestora se vor imbina perfect cu notele clasice ale unui sacou negru cambrat sau a unei jachete colorate.

fusta-office-sense   fusta-office-sense

fusta-plisata-sense   rochie-midi-bej-sense

jacheta-verde-sense   costum-negru-sense

Modern. Animal print, multicolor, polka dots sau carouri? Acestea sunt cateva dintre imprimeurile in voga in ultima parte a lui 2019, iar femeile care doresc sa isi updateze garderoba in functie de cele mai noi trenduri pot alege oricare dintre aceste printuri.

Imprimeul zebra, de cele mai multe ori alb-negru, aduce cu sine avantajul de a fi usor de asortat cu o a doua piesa intr-una dintre aceste non culori, in timp ce imprimeul leopard in nuante de bej-negru va arata minunat langa o fusta sau un pantalon maro. Daca preferam o rochie multicolora, centura in talie si o pereche de pantofi uni sunt accesoriile suficiente pentru un outfit corect si modern pe care il putem purta atat la iesirile de zi, cat si la cele de seara.

Un top in doua culori cu imprimeu polka dots poate fi potrivit si pentru un outfit office, mai  ales daca asortam cu o fusta sau un pantalon uni, in timp ce fusta in carouri colorate va “incazli” orice tinuta atat prin culoare, cat si prin stilul relaxat pe care il accentueaza.

bluza-zebra-print-sense   bluza-animal-print-sense

rochie-multicolora-sense   rochie-multicolora-sense

bluza-buline-sense   fusta-carouri-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.