Nostalgia boho-hip

Hainele calduroase nu sunt doar cele realizate dintr-un material gros, pentru sezonul rece, ci si piesele ale caror culori si imprimeuri ne induc acea stare de armonie si caldura la care ravnim in orice sezon.

Stilurile boho, etno si hippie sunt, poate, cele mai in masura sa ne ofere reperele de stil pentru a ajunge la aceasta performanta. Iar cateva piese esentiale ne reamintesc de culoarea anilor ’70-’80 la care designerii nu au renuntat nici in prezent.

Jeansii si pantalonii evazati sunt un punct de plecare minunat. Daca acestia sunt uni, pot fi asortati usor cu o bluza colorata, o geanta in nuante pamantii si accesorii in tonul acesteia. Daca alegem o pereche cu imprimeu, un top alb cu bretele subtiri poate completa tinuta. Palariile cu bor lat, accesoriile colorate sau statement si terminatia nefinisata a jeansilor sunt, de asemenea, detalii care subliniaza stilul.

blugi-evazati pantaloni-evazati

blugi-evazati pantaloni-evazati-fashionsense

Culoarea nu trebuie ignorata atunci cand decidem sa ramanem fidele stilului, iar imprimeurile sau aplicatiile florale cu atat mai putin. Acestea accentueaza latura boema care defineste stilul. Croiul midi si amplu al fustelor este un reper la fel de relevant. Talia subliniata de curele bej-maro permite asortarea cu topuri intr-un croi drept sau cambrat, uni si cu un model lejer, relaxat. Michael Kors ne aduce exemple demne de urmat.

fusta-flori-kors fusta-midi-mkors

fusta-midi-florala  fusta-midi-fashionsense

Una dintre cele mai in voga combinatii care descriu si reprezinta stilul boho-hip este rochia cu imprimeu si cizme inalte, din piele intoarsa, sau sandale in nuante pamantii. Croiul este aproape mereu lejer, doar talia fiind subliniata. Decolteul adanc in V permite o accesorizare indrazneata, atat colierele la baza gatului cat si cele lungi fiind permise. O combinatie intre acestea este permisa si chiar indicata fashionistelor.

rochieie-florala rochhie-florala ro2

Nuantele de kaki si cele de maro, accesorizate cu bratari sau coliere oversized se incadreaza perfect in variantele moderne ale combinatiei dintre boho-hip si look-ul etno. Toate aceste combinatii pastreaza din stilurile originale si pluseaza cu detalii glam, specifice femeii moderne.

rochie-ferretti rochie-valentino rochie-fashionsense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.