Noile tinute elegante ale sezonului in viziunea Chanel

Sezonul de toamna-iarna 2018-2019 ne reaminteste prin propunerile stilistice semnate Chanel ca moda reprezentativa pentru finalul de an nu se identifica in mod necesar cu piese oversized, croiuri ample si tinute in culorile specifice. Din contra, jachetele lungi, piesele inflorate si detaliile sau accesoriile prezentate pe catwalk-ul Chanel sustin o viziune eleganta si feminina, ideala pentru tinute business, classy sau casual.

Jachetele lungi. Indiferent de tipul outfitului ales, o jacheta lunga ce urmeaza o linie clasica va descrie orice look obtinut ca unul rafinat. Pentru moda toamna-iarna 2018-2019, Chanel propune o cromatica negru-gri, aducand in acelasi timp si o tusa glam moderna prin alaturarea pieselor sidefate sau a pantofilor intr-o nuanta de auriu.

Iar pentru a bifa intreaga lista a stilurilor si a cerintelor, designerul sugereaza croiuri cambrate, putin peste genunchi pentru persoanele petite, sau lungi pentru siluetele inalte, dar si crouri mai relaxate care pot fi purtate cu o centura in talie pentru a accentua armonios linia siluetei, sau descheiate pentru a masca micile imperfectiuni.

jacheta-lunga-chanel  jacheta-lunga-chanel

jacheta-lunga-chanel  jacheta-lunga-chanel

Esarfele colorate. Tinutele clasice primesc in acest sezon un twist glam si o deschidere spre un stil cat mai personalizat prin esarfele colorate.

In nuante de roz, galben sau oranj, lungi si purtate in moduri cat mai variate, acestea pot fi pata de culoare necesara intr-un outfit negru-gri, dar pot totodata completa o accesorizare chic alaturi de manusi, genti sau cizme colorate.

esarfa-colorata-chanel  esarfa-colorata-chanel

esarfa-colorata-chanel  esarfa-colorata-chanel

Floral. In functie de cromatica aleasa, imprimeul floral poate sustine atat un stil clasic, business, cat si unul de oras. Astfel, o jacheta florala in nuante de negru-gri-alb poate fi ideala pentru un look office, in timp ce fustele sau jachetele lungi cu print floral multicolor subliniaza un outfit modern de oras.

Indiferent de paleta cromatica aleasa, Chanel ne incurajeaza sa mizam pe accesorii statement precum cizme sau manusi aurii, dar si pe coliere lungi, ideale pentru blazerele cu decolteu adanc in V.

flori-chanel  flori-chanel

flori-chanel  flori-chanel

Gulerul statement. Acaparand din ce in ce mai puternic moda acestui an, gulerul statement, de multe ori intr-o culoare contrastanta, este si pe catwalk-ul Chanel un manifest al stilului modern.

Astfel, jachetele lungi si feminine, cu un croi cambrat si usor amplu in partea de jos, primesc prin acest detaliu stilistic o nota chic, permitand totodata o accesorizare cu atat mai armonioasa prin alegerea gentilor sau a pantofilor in culoarea gulerului.

guler-chanel  guler-chanel

guler-chanel  guler-chanel

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.