Noile moduri in care purtam acum piesele animal print

Nu este nicio surpriza pentru iubitoarele de moda ca sezonul toamna-iarna 2019 ne intampina cu unul dintre cele mai indragite trenduri: piesele animal print. Intr-un stil mai feminin, mai extravagant sau cu tuse clasice, acestea ne prezinta noile reguli de a aduce popularul print in tinute de zi, de seara, sau chiar intr-un outfit office.

Ulla Johnson si Kate Spade ne propun rochii animal print scurte sau midi pe care le putem purta in doua moduri diferite in tinute elegante de zi. Daca alegem o rochie in doua culori, negrul fiind una dintre acestea, atunci putem asorta cu accesorii si dres negru, in timp ce rochiile in nuante de bej-maro pot fi purtate intr-un stil retro cu dres galben si o pereche de pantofi intr-o alta culoare calda.

In abordarea unui stil office, rochia maxi cu funda la guler precum cea din prezentarea Celine va arata minunat cu o pereche de cizme lungi si o curea in talie, in timp ce rochia lunga cu franjuri la terminatie sau cu fir lucios va crea un duo imposibil de intrecut alaturi de clasicii stiletto negri.

rochie-animal-print  animal-print-moda-2019

animal-print-moda-2019  animal-print-moda-2019

Asa cum ne-au obisnuit, Dolce&Gabbana accentueaza un stil regal si rafinat, iar in acest sezon, jachetele de lungi de tip capa sunt piesele reprezentative. Le putem purta cu rochii sau fuste midi, palarii cu bor amplu si, daca alegem o capa cu maneci trei sferturi, manusile vor fi un accesoriu ideal in obtinerea unui outfit elegant.

Daca jachetele-capa vor avantaja mai ales femeile cu o silueta voluptoasa, sau pe cele cu o silueta triunghi inversat, trenciurile pe care le purtam in aceasta toamna le vor ajuta pe acelea dintre noi care doresc sa isi accentueze talia. Givenchy imbina tendintele toamna-iarna 2019 prin trenciurile din piele in doua nuante de maro sau in nuante de gri, pe care le putem accesoriza in stilul Givenchy: cu pantofi verzi sau albastri.

animal-print-moda-2019  animal-print-moda-2019

animal-print-moda-2019  animal-print-moda-2019

Un nou mod de a purta tinutele animal print ne atrage atentia asupra culorii. Daca de cele mai multe ori, acestea ne erau prezentate in combinatia clasica bej-maro sau maro-negru, nume precum Kate Spade si Roberto Cavalli ne propun rochii scurte sau midi in nuante de rosu, roz sau albastru.

Unul dintre avantajele acestor modele este ca daca vom alege un croi midi in doua culori pale putem purta rochia animal print si mai ales modelele de tip camasa, atat intr-un stil casual, cat si intr-un look office, cizmele pana aproape de genunchi completand in stil outfitul creat.

animal-print-2019  animal-print-2019

animal-print-2019  animal-print-2019

Femeile care mizeaza pe un stil indraznet, extravagant si acelea care doresc sa creeze tinute desprinse de pe podium, se pot inspira din outfiturile Roberto Cavalli sau Paco Rabanne. Acestia ne atrag atentia asupra faptului ca fashionistele pot jongla acum cu diverse imprimeuri, cel animal print fiind mereu unul dintre ele.

Astfel, putem alege un sacou cu imprimeu leopard si o pereche de pantaloni jungle print, sau o bluza animal print si o jacheta intr-un alt imprimeu statement. Daca Roberto Cavalli mizeaza pe culori pale sau inchise, designerul spaniol propune sacouri si pantaloni animal print in combinatia negru-maro aprins pe care sa le purtam cu piese florale in culori puternice. Indiferent daca vom alege piese animal print in culori pale sau puternice si indiferent de imprimeul cu care vom asorta, moda italiana si cea spaniola ne promit tinute statement, ideale pentru orice eveniment monden.

animal-print-2019  animal-print-2019

animal-print-2019  animal-print-2019

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.